ВходЕкипТеодора Зарева

Член на УС, Съосновател


Обичам да работя с младежи! Те ме вдъхновяват с потенциала си, креативността си и позитивността си. Докато бях учител в гимназиален курс, видях колко пагубно могат да влияят средата, ниските очаквания и липсата на положителни ролеви модели в живота на младежите. Осъзнах огромната нужда от целенасочена работа в посока развиването на уменията и нагласите, нужни на младия човек, за да се реализира в съвременния свят. Работата ми в WishBOX e насочена именно към решаването на тези проблеми с помощта на опита, който имам в медиите, събитията и преподаването. 

 

========

 

Теодора завършва Комуникации в университета Аделфай в Ню Йорк. Работила е във филмови продукции, както и в печатни и онлайн медии като редактор и фотограф. Съосновател е и организатор, между 2009 и 2014 година на конференциите TEDxBG, които събират над 1000 души публика всяка година. Съосновател е на Сдружение 365, познато като Free Sofia Tour – най-добрите безплатни пешеходни турове на София.

Теодора прекарва две години като учител по английски език в програмата Заедно в час, след което заедно с Олга Василевска основават Фондация "Мечти в действие" през февруари 2014 г.. Теодора е управител на Фондацията до юли 2015г., когато започва своята магистратура по бизнес администрация в Оксфордския университет.