Входbetahaus | sofia

betahaus | sofia

Лице за контакт: .

Телефон: 0888 204 995

Е-mail: tours@betahaus.bg

Адрес: ул. Крум Попов 56-58

Уебсайт: http://www.betahaus.bg/

Betahaus e споделено работно пространство или офис за хора, които не работят в офис. Атмосферата е неангажиращо-мотивираща и повече от уютна.  При нас се помещават най-различни професии, между които понякога се получава невероятна колаборация и извират всякакви идеи. Тук прохождат и много стартъп начинания, на които отделяме специално внимание.

 

Освен пространството около бюрата, под покрива на нашата ко-къща има още две големи зали. Едната сме превърнали в кафето, което не можеш да си представиш. В него можеш да играеш тенис на маса, джага или просто да гледаш в една точка, слушайки хубава музика. Около игрите се получава най-невероятният брейнсторминг, от който имаш нужда.

Другата зала е мястото, в което “приютяваме” най-различни събития и кампании на големи компании; правим skill sharing-и на всякакви теми; работилници и киновечери. Обикновено по време на тези мероприятия се запознаваш с най-различни и интересни хора, подаваш визитката си, пиейки бира. И накрая, без да осъзнаваш си създал връзките, от които имаш нужда.

 

Всички тези неща са добавената стойност на betahaus. Стойност, която те кара да искаш да си част от ко-уъркинга и дълбоката идея, която стои зад него.

 


С какво са ни помогнали:

Betahaus предоставя безвъзмездно пространство за месечните срещи на екипа, както и за провеждане на ежеседмичен безплатен курс "Моята професия", отворен за гимназистите в София. 


Партньори