ВходНай-добрите 4 вида CVПубликувано на: 07.05.2017

Превод: Кристина Тотева

Източник: TheMuse

Всички знаем, че писането и редактирането на перфектното CV си е голямо предизвикателство, но защо да се затормозвяш и да губиш от времето си, за да изглежда перфектно също. Особенно, ако не творческа личност или дизайнер надали това занимание ти доставя удоволстви. За твоя радост за измислили готовите шаблони. Има всякакви видове за всеки вкус и предпочитание. Ние ще ти покажем топ 4 готови шаблони за CV:

1.Основният вид

Това са стандартните шаблони, но въпреки това са по-добри от готовите шаблони на Microsoft Word resume.  Този вид шаблони не са едни от най-артистичните, но ако кандидатстваш за някоя голяма и силна компания този вид ще бъде перфектен.

2.С малко цвят

Тези шаблони са страхотни и са точно между основният вид и супер креативните CV-та . Те ще свършват добра работа дори при традиционни работодатели и ще бъдат и чудесни, ако искаш да се отличиш без да бъде твърде натрапчиво.

3.Изпъкващи заглавия

Ако смяташ да работиш в креативната сфера, този вид резюме е перфектният, с него ще успееш да направиш запомнящо се първо впечатление. Тези шаблони са главно фокусирани върху заглавието и са уникални сами по себе си.

4.С графични елементи

Ако кандидатстваш за някоя компания, в която е нужна креативност и мислене извън кутията, то това е твоят вид резюме. Тези шаблони са супер креативни и отличаващи се.

WishBOX-Мечти в действие!