ВходКариерен форум "Избери пътя си" организиран от ученициПубликувано на: 11.04.2017

Автор: Кристина Тотева

В гр.Самоков предстои едно много интересно събитие. Учениците от СУ“Отец Паисий“ за втора поредна година взимат инициативата в свои ръце. Тазгодишното събитие е Кариерен форум “Избери пътя си“, който ще се проведе на 22 април от 10:00 часа в сградата на СУ“Отец Паисий“.

Учениците са подготвили различни сесии, с които ще помогнат на учениците от 8-12 клас  да бъдат по-запознати с това какво следва след училище – с техните възможности за образование и работа. Едни от сесиите са – „Как да изберем специалност?“ , „Стажанство и доброволчество“, „За първи път на интервю“ и други, които ще им бъдат полезни и след като завършат като – „Как да напишем CV и мотивационно писмо“, също така ще имат и възможност  да зададат своите въпроси към настоящи работодатели в сесията „Изискванията на работодателите“.

Лектори  на сесиите ще бъдат водещи специалисти от цялата страна – Висше училище по застраховане и финанси, Кариерна консултантска фирма “Едланта”, платформа за стажантство и доброволчество YOUTHub,  медия за работа и кариерно развитие Кариери .

Ще има осигурен обяд за всички участници и ще могат да покрият пътните разходи на голяма част от вас, ако нямате финансовата възможност да дойдете. Свържете се с тях на телефон 0883 358 535 или имейл festival.samokov@gmail.com - предимство при разпределянето на бюджета за пътни ще имат тези от вас, свързали се с тях първи.

WishBOX-Мечти в действие!