Вход5 органайзера, които ще ти помогнат да си по-организиранПубликувано на: 13.03.2017

Автор: Кристина Тотева

Източник: TheMuse

Както казва автора  Антоан дьо Сент-Екзюпери: “Цел без план е просто желание.“  Всеки, който си е постявал новогодишни цели знае това чувство. Нищо не кара времето да лети така, както да си припомниш какви планове си имал, а не си ги осъществил. Можеш да избегнеш това чувство през  2017 ползвайки органайзер. И ако си от типа хора, които не се приспособяват към приложенията, погледни нашите „направи си сам“ органазайзери, с които ще можеш да създаваш своя график.

1.Мини-папка

Ако си свикнал да добавяш и премахваш записки то това е твоят органайзер. Имаш няколко ринга, които свободно можеш да отвориш и да добавиш каквото искаш.

2.Подобрен купен органайзер

Трудно е да намериш органзайзер, който перфектно пасва на твоят вкус и представи. Затова можеш да използваш цветно тиксо и стикери и да го персонализираш, така че на е точно както си го представяш.

3.Комбиниран календар и разпределител

Бъди супер организиран с разпределител в твоя офис или дом, няколко папки за съобщения и неща по твой избор, изтриваща се дъска за задачи, бележки и всичко, което ти се налага да запомниш.

4.Настолен календар

За по-лесен и готин начин да следиш времето, можеш да си направиш настолен календар за бюрото. Всичко, което ти трябва е дървена кутия, три кукички и картончета за месеца и датата. Освен, че ти помага да следиш времето е и много декоративно.

5.Бяла дъска

Помни важни дати и бележки някъде близо до теб. Не можеш да включиш дълги цели или бележки, но определно ще можеш да хайлайтнеш важните дати.

WishBOX-Мечти в действие!