ВходСтани част от най-якото инженерно състезание BEW'17Публикувано на: 27.02.2017

Автор: Василена Василева

Вече почти пет месецa членувам от студентската организация BEST Sofia. На кратко BEST, Board Of European Students Of Technology, осигурява комуникация, сътрудничество и обмен на възможности за студенти от цяла Европа. Днес BEST Sofia наброява около 36 активни членове, които с въображение и ентусиазъм подготвят поредната възможност за допълнително обучение, пътуване и личностно развитие за колегите си. 

В момента всичките сили на BEST Sofia са насочени към BEST Engineering Week – кариерно събитие, което ще даде шанс на повече от 200 студенти да покажат както умения, така и креативност пред едни от водещите технологични компании в България.

Събитието ще се проведе от 28.03.17 до 06.04.17 и представлява поредица от състезания, като всяко едно е практически казус, зададен от нашите партньори. Първата от тях е Team Design – създаване на устройство, което да решава зададен проблем, а втората – Case study – анализиране и решаване на реален казус чрез използване на дадена информация за развитие на хипотетични решения. 

Виж тазгодишните партньори и се регистрирай безплатно на http://eweek.bestsofia.org/bew/ до 20 Март 2017г.

Пожелавам ти успех!

WishBOX-Мечти в действие!