Вход7 причини да създадеш собствен уеб сайтПубликувано на: 18.02.2017

Автор: Кристина Тотева

Източник: TheMuse

 

В свят като нашия е трудно да създадеш нещо собствено. Очакваш от всякъде да те критикуват, затова започваш и постоянно да си търсиш оправдания, за да не го започнеш. Трябва да започнеш от някъде обаче, да преодолееш страховете си от публичното неодобрение, времето не чака никого, затова ние трябва да създаваме подходящите моменти. Ако все още не си убеден, защо трябва да имаш собствен сайт, ето 7 прични заради които си струва да опиташ.

 

1.Не е само заради артистичните и компютърните дизайни.

Нека изясним едно нещо – да имаш сайт, не означава, че трябва да можеш сам да създадеш дизайна си или пък да си артист, независимо дали просто искаш да споделиш твои истории или да покажеш на света какво ти и твоят екип можете да постигнете. Трябва ти една  малка причина, за да започнеш нещо голямо.

 

2.Кара те да се чувстваш по самоуверен в себе си.

Стигнахме и до заключението, че трябва и да си самоуверен в това, което правиш. Когато си направиш сайт и виждаш, че някой друг чете и оценява твоите неща, не само че ти става хубаво, но ти вдига и самочуствието. Това от друга страна, не е никак лошо. Чувстваш се като професионалист и така трябва. Ти се научаваш да организираш времето си, да  създаваш нови платформи. И ако сега създаването на сайт те кара да се свиеш в себе си, то след като го създадеше не само за направата на сайт, но и за всичко останало, ще се чувстваш по-добър.

 

3.Прави CV-то ти много по-добро.

Шансовете ти да бъдеш приет на мечтаната ти работа, докато в резюмете си имаш собствен сайт, е много по-голям.

 

4.Някой може да достигне до теб

Възможността някой да те намери и да види талант в теб не е чак толкова малка колкото си мислиш. След като развиеш сайта си, много от младите работодатели могат да намерят това, което търсят, в теб.

 

5.Няма как да те заболи

Да, най-вероятно няма да е лесно и ще те боли глава много докато го развиеш, но както виждаш от предходните точки можеш да направиш промяна в живота ти. Заслужава си да опиташ.

 

6.Не е толкова трудно

В света не техниката вече нищо не е толкова трудно. Вече има много платформи, които могат да ти помогнат. Трябва само да се разтършиш и да намериш платформата, която най-много ще осъществи твоите представи.

 

7.Дори можеш да спечелиш пари

Ако наистина развиеш добре сайта, може да кандидатсваш за много конкурси, на които ще ти заплащат за всеки твой читател.

 

WishBOX-Мечти в действие!