ВходИнтервю с Александър Сано / "Споделено"Публикувано на: 16.06.2016

Автор: Ива Ненова

 

Интервюто днес е с Александър Сано, български актьор и музикант!

 

Той става известен с участията си в продукциите „Тилт“, „Под прикритие“, „Лазар“ и др.
Александър Сано е част от комедийната музикална група „Братя Мангасариян“, която се състои от професионални актьори, които са: Зюмбюл (Силвестър Силвестъров), Кулю (Владислав Петров) и Среброто (Александър Сано).
Известни песни на групата са „Тер'о рер'о“, „Бай Мангау“, „Ромео и Юлия“ и др.
Александър Сано е бил и на една сцена със световно известни звезди, сред които Asian Dub Foundation, Alphaville, и Harem.
Той споделя много интересни неща, за себе си, за участието си в „Под прикритие“, за "Братя Мангасариян" и информация за предстоящите му проекти.

 

Като какъв човек се описваш?

-По принцип съм щастлив и гневен едновременно, все пак живеем в държава управлявана от кътили с доста дразнеща липса на морал. Като изключим това съм нормален човек с ненормални планове и мечти.

 

Кой ти е помогнал да бъдеш това, което си сега?

-Оо, много хора. Родители, приятели, колеги, учители, семейство. Но  разбрах с годините, че за да ти се получават нещата, най-големия ти помощник трябва да си ти самия. Ако други са ти помогнали да се качиш на първото стъпало, до стотното, пътя си е само твоя отговорност.

 

За какво си най-благодарен?

Разбира се за живота, здравето и обичта на близките ми. Но съм благодарен, че всяка сутрин се будя с енергия и желание за нови планове и мечти.

 

Как реши да участваш в "Под прикритие"?

Лесно. Освен от продуцентите на "Под прикритие" имах покана и от други два сериала, които тръгнаха горе долу по същото време, но за актьора е много важно да успее да прецени, кой е най-качествения проект. Аз нямах съмнения по този въпрос.

 

Кое ти бе най-трудно да изиграеш в "Под прикритие"?

С риск да прозвучи не красиво, нищо в професията ми досега не ме е затруднило. Или е нормално, или още не съм срещнал трудна роля. Не знам, времето ще покаже.

 

Какви нови проекти да очакваме от теб?

Доста са:

1.До средата на месеца ще излезе най-новото ни парче на "Братя Мангасариян", заедно с видеоклипа. Казва се “BM2”, втори поглед върху темата Бай Мангау, 12 години по-късно.

2.Репетираме в момента с колегите Роберт Янакиев, Явор Бахаров, Йосиф Шамли, Бойко Кръстанов, Пламен Манасиев и др. една пиеса в колаборация с Русенския Театър с режисьор Асен Блатечки.

3.Скоро ще започнем снимки на нов филмов проект, за който още не мога да говоря.

4.Нов сезон на „Мама готви по-добре“ също предстои и т.н.

 

Развиваш се в много посоки, кое за теб е приоритет?

Киното и музиката. Това са двете ми професионални любови.

 

Като за финал, какво би искал да кажеш на всички, които следят това, което правиш?

Адски много ви благодаря за вниманието и любовта, с които ме дарявате вече от години. Дори и да не разбирате, това ми помага много и ставам по-добър. Да сте живи, здрави и много щастливи! А аз ще продължавам да ви радвам.

 

Благодаря на Александър Сано за интервюто!

Очаквайте следващото интервю скоро!

 

Снимка: eva.bg

 

WishBox - Мечти в действие!