ВходИнтервю с Ивайло Захариев / "Споделено"Публикувано на: 09.06.2016

Автор: Ива Ненова

Снимка: Facebook

 

Интервюто с което ще открием новата ни рубрика „Споделено“ е именно с актьора и модел Ивайло Захариев, известен с ролята на Мартин Христов в хитовия сериал „Под прикритие“, както и с гражданската си позиция по много различни теми (съхраняване на брака и семейството като обществена ценност, достъп до информация и култура на глухите, християнски ценности и т.н.).

Той споделя много интересни неща, за себе си,  живота, за участието си в „Под прикритие“ и информация за предстоящите проекти.

 

1. Като какъв човек се описваш в живота?

-Какъв човек?! Щастливец! Заради приятелите, които имам, като цяло се радвам на живота си и се надявам да имам все повече причини за това.

 

2. Кой ти е помогнал да бъдеш това, което си сега?

-На първо място определно мирогледа ми се оформя около вярата ми, като християнин винаги имам надежда за нещо по-добро и че все пак имаме един Бог, който има грижата за нас.
Моите родителите също са ми повлияли да бъда това, което съм сега.

 

3. За какво си най-благодарен?

-За всичко, което съм получил без да съм го заслужил, като се почне наистина от живота! За децата си също съм много благодарен, защото такава радост просто няма друга и никога не съм се надявал, че може да е толкова отблагодаряващо всяко действие към тях и всеки миг, който прекарваме заедно да е така специален!

 

4. Как реши да участваш в "Под прикритие"?

-Решението не беше никак трудно, понеже аз имах намерението да участвам в нещо подобно.
Също така тематика много ме интересуваше, криминалния жанр си е много интересен и се радвам, че успяхме да завършим тези пет сезона!

 

5. Би ли ни разказал някоя интересна случка от снимките на "Под прикритие", за която ние не знаем?

-Имаше една сцена с Михаил Билалов, в която аз влизам и трябва да му кажа някаква много важна информация, обаче единия от двамата просто си забрави текста и каза нещо друго, след това се разсмяхме! Айде добре, втори опит, пак се разсмяхме, защото вече в главата ни е тази грешка, която сме направили и така на същото нещо направихме трийсетина дубъла, смеейки се, като всеки път казвахме различни реплики от тези, които трябва. Накрая заснехме сцената със съвсем различни реплики.

 

6. Развиваш се в много посоки, кое за теб е приоритет?

-Ами, семейството ми, като цяло колкото и да съм активен в работата си и да имам някакви цели, които съм си поставил, семейството ми винаги е на първо място и гледам да не ги ощетявам!
Иначе относно работата, може би, като актьор да бъда на ниво, независимо то дали ще бъде в театъра или киното, въпроса е да бъда реално подготвен, така че да съм адекватен към проекта.

 

7. Какви нови проекти да очакваме от теб?

-Сега започваме подготовката на нови театрални проекти, които ще се гледат на есен. Ще бъдат една комедия и една по-сериозна драма, за тях обаче все още не мога да кажа много. Сред участниците ще има и такива с които сме работили в „Под прикритие“. Скоро се надявам да започнем и снимките на нещо ново, но за това не мога да кажа повече.

 

8. Като за финал, какво би искал да посъветваш всички, които следят това, което правиш?

-Да продължават да следват мечтите си!

 

Благодаря на Ивайло Захариев за интервюто!

Очаквайте следващото интервю скоро!

 

 

WishBox - Мечти в действие!