ВходПриложенията, от които се нуждаем – 2 частПубликувано на: 04.05.2016

Автор: Кристина Тотева

Имаше време когато телефон беше нещо, за което мечтаехме. Сега обаче 2016 година няма човек без телефон.Всеки има определени приложения на смарфона си, които му помагат в живота дори да не го осъзнаваме. Няма значение дали категорията ще е социална,кариерна или здраве, животът ни се улеснява значително само с едно кликване.Всички ние знаем за Instagram, Facebook , но какво друго се крие в света на приложенията?

 

Социална Медия

 

Twitter

Можеш да следваш приятелите си или когото поискаш, да пишеш туитове до 140 думи. Това е социалната медия, където новините се разнасят най-бързо и лесно можеш да намериш, който и да е човек.

 

Snapchat

Можеш да пращаш съобщения или снимки, които продължават от 1-10 секунди и повече не можеш да ги видиш. Имаш различни филтри за снимки и клипове. Това е един стахотен начин да покажеш на приятелите си какво правиш през деня си.

 

Tinder

Това е най-популярното приложение на 21 век за сватосване. Лесно просто харесваш анонимно някого,  и ако той/тя хареса теб ти показва. Доказано е, че има бракове, които са започнали от тук.

 

Бизнес

 

SnipSnap

Всички обичаме да спестяваме пари. Имаш достъп до хиляди купони на любимите ти магазини, за да не ти се налага да отидеш някъде отново неподготвен и без пари.

 

Indeed

След като завършим университет на всички им е трудно да си намерят работа. Това приложение улеснява всичко само с едно кликване. Нужно е само да напишеш своето резюме.

 

Google Drive

Когато нямаш достъп до компютър това е приложението, което ти е нужно. Споделяла съм документи и файлове чрез телефона си. Можеш лесно да редактираш,споделяш и създаваш документи дори когато си на път.

 

Вдъхновение

 

 

Pinterest

Това е любимият ми начин да получа вдъхновение. Има всичко от което се нуждаеш. Само трябва да напишеш в търсачката една дума и ще ти излезнат хиляди резултати.

 

Little Memory

Това приложение е точно за тези, които искат дигитаелн дневник. Можем да поспорим, че Facebook, Instagram са дигитални дневници. Както и да е, на това приложение можеш да публикуваш каквото си поискаш и да бъде видяно от когото си поискаш.

 

Tumblr

Можеш да постваш и създаваш свои страници с неща, които харесваш. Също така можеш да последваш своите приятели или дори непознати със същите интереси. Гарантирам ти, че веднъж влезнеш ли, няма да искаш да излезнеш.

 

WishBOX-Мечти в действие!