ВходПриложенията, от които се нуждаем – 1 частПубликувано на: 29.04.2016

Автор: Кристина Тотева

 

Имаше време, когато телефон беше нещо, за което мечтаехме. Сега обаче няма човек без тази модерна технология. Сигурна съм, че по-голямата част от нас има определени приложения на смартфона си, които му помагат в живота, дори да не го осъзнава. Няма значение дали категорията ще е социална, кариерна или здраве, животът ни се улеснява значително само с едно кликване. Всички ние знаем за Instagram, Facebook, но какво друго се крие в света на приложенията?

 

1. Фотография

 

Frametastic

Не правя често колажи, но това приложение е едно от тези „трбява да го имам“ приложения. Имат много голям избор за форма и размери.

 

Pixlr

Над 2 милиона комбинации от ефекти и филтри, това приложение може да те задържи зает с часове. Можем също да преоразмеряваме, да добавяме текст, и да правиме колажи. 

 

Fotor

Това приложение ти позволява да редактираш, да правиш колажи, и да споделяш снимките си. Също така можеш да откриеш много други красиви снимки от други хора.

 

2. Образование

 

Duolingo

Да учиш езици, безплатно на приложение е като сбъдната мечта. Независимо дали имаш затруднения в училище или отиваш на ексурзия и искаш да научиш езика им. Това е твоето приложение.

 

Wikipedia

Всички ние знаем за Уикипедия, все пак, колко пъти ти е спасявала живота и ти в писала домашното по психология? Официалният сайт позволява достъп до повече от 32 милиона статии, които могат да бъдат на повече от 280 езика.

 

iTunes U

Да завършиш добро образование в днешно време не е нещо лесно. С това приложение можеш да слушаш лекции от професори от целият свят за предмета, който ти желаеш.

 

3. Музика

 

 

Spotify

Слушай любимите си изпълнители докато пътуваш. Spotify плаща на изпълнителите за всяко едно слушане, така че можеш да го считаш за подрекпяне на любимите ти изпълнителни независимо къде се намираш.

 

Shazam

Някога чувал ли си песен и си чудел кой я изпълнява или как се казва? Shazam сканира песните и телевизионните предавания, и за няколко секунди разпознава коя е песента.

 

Vevo

MTV може да поостаря, но Vevo все още предлага селекция от нови премиери на музикални видеа с това приложение. Също така можеш да си създадеш плейлист, на който да гледаш изпълнения на живо.

 

WishBOX-Мечти в действие!