ВходАдеко дава шанс на 50 амбициозни младежи да станат изпълнителни директори за един месецПубликувано на: 01.04.2016

Цюрих, Швейцария, 1 март, 2016: Адеко световният лидер в областта на човешките ресурси, дава възможност на 50 предприемчиви и амбициозни младежи да станат изпълнителни директори за един месец и да работят рамо до рамо с висшия мениджмънт на Адеко в съответната държава. Заявлението за участие става чрез онлайн платформата на Way to Work™ в периода 1 март – 14 април. През юли, младежите ще работят, за да получат лидерски опит, знания и възможност за бъдеща кариерна реализация. Един от тях ще има уникалния шанс да стане главен изпълнителен директор на Адеко Груп и да работи с Алан Дехейз в централния щаб на Адеко в Цюрих.

 

Адеко създава програмите Way to Work™ и “CEO for One Month”. Целта им е да помогне на талантиви млади хора в техните кариерни перспективи като им предостави ценен опит в реална работна среда и увеличи шансовете им за кариерна реализация. Това включва едномесечен стаж до изпълнителните директори на Адеко в 50 държави – преживяване, което дава знания, вдъхновение и умения на младежите, като същевременно прави автобиографиите им наистина уникални. Един от тези 50 млади таланти, ще получи възможност да работи като изпълнителен директор на Адеко Груп наравно с Алан Дехейз. Позицията включва и добро възнаграждение, което да подпомогне бъдещото образование и развитие на младежа.

 

Алан Дехейз, глобален изпълнителен директор на Адеко Груп споделя – „Нашето бъдеще зависи от уменията, увереността и опита на младите. Наша отговорност е да им помогнем да изградят умения и опит чрез обучения, напътствия и възможности. Програмата „CEO for One Month” влкючва всичко това. Младите хора ще се изправят пред предизвикателства, ще получат практически опит от мениджъри в Адеко и ще придобият представа как се управлява фирма от глобално равнище. Очаквам с нетърпение 50-те изпълнителни директори за 2016г. Ще се радвам да им помогнем в изграждането на професионална ориентиация и кариерен опит.“

 

За да научите повече за това как да кандидатствате по програмата „CEO for One Month”, както и за останалите инициативи на Adecco Way to Work™, посетете следния линк: www.adeccowaytowork.com .

 

Facebook: www.facebook.com/AdeccoWaytoWork

Twitter: www.twitter.com/AdeccoWayToWork 

 

WishBOX - Мечти в действие!