ВходОт близо с влогърите – Хикен ЩикенПубликувано на: 05.03.2016

Автор:Кристина Тотева

 

Той е свеж, различен и обича да снима клипове. Той е Хикен Щикен и има канал в Youtube. Той знае какво иска да покаже на хората и го прави с пълен замах. Той има чувство за хумор и с това печели хората. Попитах го няколко въпроса и ето какво отговори той:

 

1.Как се казваш и на колко години си?

- Диди, на 25 съм.

 

2.Промени ли се живота ти след като започна да снимаш?

- Бих казал “да”. Преди се чувствах като аутсайдер (тотално извънземно). Сега се чувствам като извънземно с аудитория. Като започнах да правя клипове не предполагах, че някой би имал интерес към мен и това, което правя, но съм благодарен на всички, които харесват това което правя и най-вече тези, които се опреличават в мен.

 

3.Как избра името ти да е точно Хикен Щикен?

- Да измислям имена, прякори и нови думи е било винаги част от живота ми. Още от малък го правя и “хикен щикен” дойде спонтанно в идеята ми да значи нещо от типа на “леле мале” на измислен немски.

 

4.Какви бъдещи проекти искаш да реализираш?

-Имам доста идеи за които чакам подходящото време да настъпи. Когато това стане … и аз и останалите ще разберем за тях.

 

5.Имаш ли някой, на когото подръжаваш в тази сфера?

- Започнах с идеята, че другите влогъри са страхотни и много исках да приличам на тях. Следях много от тях и исках да бъда като тях. Дори и нескромно да звучи, чувствам, че постигам успех откакто спрях да подражавам на влог идолите си. Все още намирам влогърите за страхотни хора.

 

6.Как намираш вдъхновение за темите на своите клипове?

- Нямам нужда от вдъхновение за темите на клиповете ми. Те са лесни. Трудно е да намеря вдъхновение за всяка смешка, закачка и аналогия за да разсмея хората които ме гледат. Преди правех клиповете ми защото държах много на графика ми. (Понеделник - “въпроси и отговори”, Петък - “редовен ха-ха влог с определена тема”) В един момент главата ми се изпържи и реших да правя клипове само когато имам наистина какво да кажа и да представя на последователите ми. Сега преоритет ми е качествения материал пред количеството.

 

7.Посъветвай нещо хората, които нямат смелост да правят това, което обичат.

- Съветите са тривиални и еднообразни но са истински. Когато човек прояви смелост да бъде себе си и да преследва мечтите си … тогава постига истински успех. Когато всички те сочат с пръст и те критикуват означава, че човек е в правилна посока. В един момент хората разбират, че това което правиш не е нещо мимолетно и планираш да не се смачкваш от критиката. 

 

Ето и едно негово видео:

WishBOX-Мечти в действие!