ВходОт близо с влогърите – StefieПубликувано на: 27.02.2016

Автор: Кристина Тотева

 

При нас днес е и първата дама на рубриката. Тя е красива, харизматична и има свой канал в Youtube. Може да се заредите с добро настроение и позитивност от клиповете й. Тя може и обича да се гримира. Както се досетихте, днес при нас е Stefie. Ето какво ни сподели тя:

1.Как се казваш и на колко години си?

- Казвам се Стефани и съм на 24 години. 

 

2.От колко време си влогър?

- През лятото на 2013 качих първия си клип и тогава започна моето приключение в Ютюб. Близо 2 години и половина вече се занимавам с това.

 

3.Разкажи ни за страста си към гримовете?

- Не бих го нарекла страст, по-скоро влечение. Всичко започна съвсем случайно, дори не мога да дам някаква конкретна причина, която да е била фактор за появата на това влечение. Харесва ми това, че гримът може да ти даде увереност, когато ти самият се чувстваш неуверен и да ти помогне да изразиш себе си. Хубаво е да разполагаме с такова оръжие и ако то ни кара да се чувстваме по-добра версия на себе си - то нека го има. Обичам красивите неща и се стремя да изглеждам добре, а гримът ми помага да подчартая чертите, които харесвам в себе си. Той е част от мен.

 

4.Как разбра, че искаш да започнеш да снимаш клипове?

-След като Стан качи първия си клип и имах възможността да се докосна до цялото изживяване свързано със снимането, обработването, качването на видеа, мога да кажа, че той е един от основните виновници да имам канал и да се запаля по това. След като качих първите си видеа и започнах да получавам положителни оценки и коментари от хората и да разбирам, че съм успяла да ги докосна и да им помогна с нещичко, дори малко, осъзнах, че това е не само огромно удоволствие, но и мисия за мен.

 

5.Какво се случва всъщност зад камерата?

- Голяма бъркотия и много екшън. Хората не осъзнават всъщност колко нелепо изглеждаме зад кадър, но в същото време е изключително забавно, особено ако има някой, който те слуша как повтаряш една и съща реплика 10 пъти, докато не ти се получи. 

 

6.Какви идеи имаш за напред, които искаш да реализираш? 

- Със сигурност вече влогърството може да ти даде много възможности за развитие, но независимо каква посока поемеш, е много важно да останеш верен на принципите и ценностите си, защото има много примери на хора, които се обсебват от популярността. Идеите, които имам за напред са свързани с развиването на това, което правя до ниво, в което съм полезна на още повече хора и в същото време имам възможността да покажа нещо добро, позитивно и изпълнено със смисъл. Нямам точно предначартан път, по който да се движа, а се осланям на интуицията си, която никога не ме е подвеждала. Знам едно, независимо в каква посока поемат нещата, аз искам да не губя смисълът за какво е всичко.

 

7.Посъветвай нещо хората, които нямат смелост да правят това, което обичат.

- Един от най-важните фактори е да намерят подкрепа, независимо под каква форма е тя. Най-силната подкрепа идва от вътре и е тази, която човек си дава сам на себе си. Съветвам всички тези хора да повярват в собствените си възможности и да не губят време в колебание, защото ако чувстат едно нещо за необходимо да се направи, то то  е правилното нещо. Понякога правилното нещо може да се окаже грешка, но то е правилно, защото с тази грешка ще разбереш на какво наистина си способен и ще откриеш истинския хоризонт, над който да изгрееш. Животът е път и грешките са двигателят към успеха.

Ето и нейно видео :

WishBOX-Мечти в действие!