Вход



Подаръци за Свети Валентин



Публикувано на: 10.02.2014

Автор: Пирина Касапинова 

 

О, не! Остават броени дни до деня на влюбените, а ти все още не си измислил подарък за половинката! Не изпадай в паническа ситуация! Имаме точното решение за теб! Представяме ти няколко идеи, с които можеш да зарадваш любимия човек до немай къде!

 

Оригами

 

Оригамите станаха мега разпространени през последните няколко години и всеки знае това. Повечето свити по специален начин хартийки, които виждаме в интернет се оказват прекалено сложни за направа. Има обаче и някои по-простички варианти, които си заслужават да бъдат изпробвани на всяка цена!

 

Какво по-хубаво от ръчно направен подарък?! Това показва старание, а старанието само по себе си е неминуем знак за любов и специално отношение. Освен това този тип подарък е подходящ както за момчета, така и за момичета. Дори не е нужно непременно да бъде сърце. Просто вземи червена хартия и потърси из Google „оригами за начинаещи“. Няма начин да не намериш поне някоя животинка, по която си пада половинката ти!

 

 

 

Ръчно изработен свещник

 

Свещите са една прекрасна част от всеки романтичен повод, без значение дали това е празникът на влюбените, или просто вечеря, която ние сме си измислили. Едно нещо обаче е сигурно – жените обожават свещите, а мъжете харесват чувството, което изпитват, когато зарадват половинката си. 

 

В последно време, бурканчетата стаха супер популярни за всякакви хендмейд неща. Те могат да бъдат използвани за свещници много практично, защото няма да се повредят от топлината на пламъка, а стъклото може да отрази светлината от огъня по много различни начини в зависимост от предпочитанията.

 

Предлагаме ти да боядисаш цялото бурканче с обикновени червени темперни бои, които можеш да намериш във всяка книжарница. Преди това можеш да залепиш хартийка във форма на сърце, която да остане като „прозорче“ за светлината на свещта, докато останалата се отразява в червеното. Цветът не е задължителен, разбира се. Самото сърце би придало достатъчно романтика на цялата концепция, така че можеш да развихриш въображението си в зависимост от влеченията на партньора ти. Това ще придаде изключтелна романтична атмосфера на вечерта.

 

 

Хендмейд валентинка

 

Разбира се, нямаше вариант, в който да подминем така традиционните валентинки. Това са просто картички, ще кажат някои от вас. Не, това са специални картички за специални хора. Именно затова трябва да бъдат направени по специален начин със специален замисъл. Е, не се бойте от всичката тази специалност, няма нищо чак толкова особено в начините за направа на подобни изненади. Напротив, дори са много лесни и приятни.

 

Всеки от нас е рязал формички от гланцови блокчета, когато е бил дете. Представете си същото това занимание, примесено с чувството на любовта. Можете да се отпуснете фантазията си много по-далеч от гланцовите блокчета. Изберете си някаква форма за валентинката и започнете да я украсявате. Най-добре основата да бъде от картон, за да бъде по-трайна и да понесе всичките материали, които ще залепите отгоре й. А те могат да бъдат буквално всякакви – разноцветна прежда, най-различни рязани формички от най-различни „източници“ (книги, цветна хартия, музикални школи), панделки за цветя, парчета плат, камъчета, мидички, дори хербарии или салфетки. Наистина, отпуснете се и направете за любимия си човек това, което ще го зарадва най-много!

 

 

Диск с музика

 

Дискове с музика се купуват отвсякъде, има голям избор и шарени кутийки, но винаги липсва нещо. Това е така, защото всеки от нас има строго индивидуален вкус, а музиката е нещо, което докосва душата и я кара да танцува.

 

Е, ако искате душата ви да затанцува с тази на половинката й, запишете й сами диск със специално подбрана музика. Така ще накарате човека срещу вас да се чувства наистина оценен. Обмисления подарък е адски мил жест. А именно музиката е добро извинение да си потърсите някой и друг романтичен танц.

 

 

Албум с ваши общи снимки

 

Свети Валентин е празник за двама. Затова по никакъв начин не бива да се чувствате задължени да правите подаръка личен. Той може да засяга и двама ви, дори е желателно. Та нали затова е именно празник на влюбените.

 

Разбира се, винаги можеш да купиш албум от книжарница или фото, но чарът на ръчно направения албум ще остане завинаги мил спомен. Ще ти трябват почти същите материали, които би използвал ако правиш валентинка сам. Малко лепило, цветна хартия и много, мноооого от твоето лично въображение, могат да правят чудеса! Съветваме те да се съобразиш със снимките и спрямо духа, който искаш да предадеш, да измайсториш дизайна на албума. След това може да го разглеждате заедно и да си спомняте с усмивка отминалите, запечатани моменти.

 

 

WishBOX - Мечти в действие!