ВходСексът в 12+1 въпроса и отговора - 2 частПубликувано на: 15.12.2015

Автор: Стоян Иванов

 

Имаш хиляди въпроси, но те е срам да ги зададеш? Разказвали са ти стотици истории и се чудиш каква ли ще е твоята? Знаеш, че първият път трябва да е специален, чувствен и романтичен. Та нали се помни за цял живот. Време е да направиш незабравим твоя първи път, защото ти предстои да научиш отговорите на най-задаваните въпроси. 

 

7. Какво да си взема?

Всичко, което те кара да се чувстваш комфортно. Презерватив, любимата възглавница, халат...

 

8. Ще достигнем ли до оргазъм по едно и също време?

Не се и опитвайте. Някои жени не могат да достигнат до оргазъм, докато не станат по-опитни. Важното е и двамата да се наслаждавате на всичко, което правите.

 

9.Дали ще съм добър(а) в леглото?

Добрите умения в леглото не се придобиват автоматично. За това се изискват време, опит и подходящ партньор. А първият път винаги е непохватен и странен, но е преживяване, което наистина няма да забравиш до края на дните си.

 

Само за нея

10.Каквода направя първо?

Не можеш да очакваш, че той знае какво ти доставя удоволствие. Трябва да му кажеш или покажеш. Не се страхувай да го помолиш да бъде мил с теб или да смени позата. Правете всичко бавно. Ако и той се люби за първи път, то може да е малко нервен и да не получи ерекция веднага. Бъди търпелива и нежна, и не му се подигравай.


11.Коя поза е най-подходящата?

Много жени предпочитат да са отгоре, когато им е за първи път, за да контролират проникването. Други - отдолу, за да може опитният партньор да поеме кормилото. Ти избери тази поза, която е най-подходяща за теб.


Само за него

12.Ами ако не мога да получа ерекция?

Може и да ти се струва невероятно, но твоят приятел пенисът, който ти е служил вярно с години, може да те издъни, когато стане въпрос за истински секс. Това е нормално, защото си нервен. Не се панирай! Поеми дълбоко въздух и започни да правиш нещо друго – да галиш момичето, да я целуваш. Забрави за несигурността и твоята мъжественост ще се събуди. Спокойно, кризата е временна.


12+1 Какво става, ако получа оргазъм по-рано?

Най-важното е да не изпаднеш в паника. Почини си и опитай отново. Следващия път ще бъдеш много по-спокоен и ще имаш повече време да се насладиш на игрите под завивките. Също и твоят приятел.

 

И запомни!- Сексът не е само задоволяване на биологичен инстинкт, а и любов, разбирателство, вяра!

 

WishBOX - Мечти в действие!