ВходБъди мениджър за един ден!Публикувано на: 11.02.2014

Автор: Васи Василева

 

Хей, ти! Да, точно ти! Имам нещо интересно за теб. Една супер възможност, която може да промени живота ти. Това, за което става въпрос е събитието “Мениджър за един ден”. Познато ли ти е? Или пък не? В следващите няколко параграфа ще ти разкажа за какво става въпрос.

 

“Мениджър за един ден” е най-дългоочакваното и популярно от всички събития на Джуниър Ачиийвмънт България. Тази година инициативата ще се проведе на 12 март 2014 г.

 

Събитието, което се случва веднъж в годината, ти дава възможност да развиеш куп полезни умения, да се потопиш в истинска работна среда и да усетиш какво е да си професионалист за един ден. 

 

Всяка година над 1000 ученици и студенти от цялата страна, имат шанса да проверят своите умения и да планират кариерното си развитие. Как става това? След като са кандидаствали за “Мениджър за един ден” и са били избрани, те прекарват един ден във водещи български и международни компании и учат директно от топ мениджърите им. Въпреки че са заедно само един ден, много от младежите и техните домакини продължават да поддържат връзка и след това. Предложения за стажове или работа често се отправят към добре представилите се младежи.

 

Макар и това събитие да трае само един ден, зад него стоят месеци подготовка от страна на Джуниър Ачийвмънт и техните партньори.

 

Реалната среща на хора от бизнеса с избраните от тях младежи става сутринта на церемонията по откриване на “Мениджър за един ден”. След това участниците и мениджърите прекарват работния ден заедно - участват в конференции, бизнес преговори, оперативки и всички други текущи задачи за деня, а вечерта участват в церемонията по закриване.

 

Да участваш в такова събитиет е супер възможност. Ще получиш ценен опит, който не би получил никъде и то за толкова кратко време. Освен това, знаеш ли колко нови запознанства те очакват, а това винаги е плюс – различни хора, различни гледни точки. Действай!

 

Предлагам ти да не губиш време, а да влезнеш в сайта на “Мениджър за един ден” и да участваш!

 

 

WishBOX - Мечти в действие!