ВходЧестит 15 септември!Публикувано на: 15.09.2015

Автор: Съни Диитрова

 

Да, днес е 15 - ти септеври и да, правилно мислиш ... и на мен не ми се ходи на училище. Макар че има една малка част от мен, която тъжи, защото ми остават само още 2 години, но честно казано - писна ми със всичките драми. Сега нека го караме по същество.

 

Колкото и да е неприятно чувството, че ще ставаш рано, рано, училището може и да е забавно. Припомни си само колко много пъти някои твой съученик, а може би и ти, се е заяждал на учителя по математика, например. Колко пъти учителката по история се е залисвала в разговори за Средновековието, а вие сте учили за Втората световна война. И какво става - за утре урока го учете наполовина. Признай си - всеки е имал такъв случай.

 

Както и да е, не само учителите могат да направят училището или поне часовете малко по-приятни. Това го могат и достатъчно откачените ти съученици. Не знам колко е задружен класът ти, но щом става на въпрос за някоя глупост от моя по-задружен няма. И да, както казах училището може да бъде забавно понякога.

 

За тези, които сега отиват в гимназия и четат това - пожелавам ви късмет, защото знам колко е трудно да се впишеш в нова среда. Бързо намерих приятели, но само малка част от класа ми ме харесва, не беше лесно, но пък всичко се оправя с времето. 

А за тези, на които им остават една или две години - забавлявайте се! Учете, дерзайте напред, бъдете едни от най-добрите. Не се отказвайте от нищо, когато ви кажат: "Няма да успееш с този и този тест." Вие го можете, достатъчно силни сте, за да го направите. 

 

Не знам дали има фенове на Game of Thrones, но просто не се сдържам да не сложа тази снимка тук, останалото си го знаете!

 

 

Отново честит 15 - ти септември на всички. Нека учебната година бъде успеша за всички и налли знаете - повече 6 - ци и по-малко 2 -ки. Нека силата бъде с всички вас! 

 

WishBOX - Мечти в действие!