ВходДа подкрепим децата с увреден слух за първият им учебен ден!Публикувано на: 11.09.2015

Към края на лятната ваканция сме отпочинали и заредени с енергия. Ако вече ти липсваме (и ти ни липсваш!) ето една покана за събитие, на което ще присъстваме и можем да прекараме няколко смислени часа заедно.

 

Фондация „Заслушай се“ и образователен център „Яника“ организират събитие по случай началото на учбната година, на което деца и младежи с увреден слух ще участват в игри и работилници наравно с всички останали.

 

Ние от WishBox вярваме, че всеки от нас е уникален и трябва да има равен достъп до възможности, затова и ще сме там да подкрепим децата и събитието. Ще се радваме да се срещнем там.

 

Ето и няколко думи от организаторите:

„Ние, организаторите, искаме децата да свържат началото на учебната година с радостни емоции. Главната ни цел е да създадем среда, в която децата да бъдат заедно въпреки различията си – както в игрите, така и в училище. В празника ще участват деца и ученици с увреден слух от център Яника и сродни учебни заведения, като всички са поканени с родителите си.

Заповядайте на празника на нашите деца, за да отбележим напредъка им и да ги подкрепим в началото на новата учебна година!"

 

● Грабнете максимално забавление, защото започва учебната година! 

 

● Заповядайте на 13 септември, неделя, 2015 г. от 16,00 ч. до 18,00 ч. на сцената на Фън парк в София Ринг Мол! 

 

● Използвайте намалението на съоръженията, пейте с Ягода от X­фактор

 

● Всички ще получат име на жестов език и ще научат песни с жестове. 

 

WishBOX - Мечти в действие!