ВходМечтите са безплатни и лесно осъществимиПубликувано на: 03.09.2015

Автор: Съни Димитрова

Снимки: Цветина Бармова

 

Винаги съм имала една мечта, която е била на първо място в моя Топ Лист - да помагам на хората, да сбъдвам мечтите им и да ги правя щастлива.

 

 

Преди около седмица те запознах с инициативата, която доброволческият ми клуб "Мечтите стават реалност" и аз подготвяхме. (можеш да откриеш статията тук) Тя мина и замина, но все пак всичко премина повече от добре, постигнахме резултати за които само съм мечтала. 

 

 

Имайки предвид, че много малко хора напоследък четат книги, бях учудена колко много деца, тийнейджъри и възрастни посетиха нас и си закупиха не една, ами дори 4-5 книги. Хора във възрастова група 7-60 години ни посетиха и ни приветстваха с поздрави, че правим нещо подобно. Дарените ни книги бяха по малко, но за сметка на това събрахме достатъчна сума, за да заредим спешния шкаф на старческия дом в града - каквато беше и целта ни.  

 

 

 

Имаше един момент от живота ми, който бегло си спомням може би, защото съм била малка. Тогава един чичко разговаряше с родителите ми и им каза: "Тук, във вашия град хората се усмихват само по Коледа и Великден. Друг ден, ако дойда и не е празник, те все са намръщени." 

Затова колкото повече добро има по света, толкова по-щастливи хора ще има 

 

 

 

Целта ни е изпълнена - направихме добро и смятаме да продължаваме в същия дух.  

 

WishBOX - Мечти в действие!