ВходЛюбимите сериали на блогърите: "Стрелата"Публикувано на: 09.08.2015

Автор: Цвети Петкова

 

Стрелата е сериал на американската телевизия The CW. Създателите на сериала са Грег Берланти, Марк Гугенхайм и Андрю Крейсбърг. Сериалът е базиран на героя от комиксите на DC Comics - Зелената стрела. Други познати герои от тези комикси са Батман, Зеленият фенер, Супермен, Светкавицата, Аквамен, Жената Чудо и мн. други.

 

Това е един друг мой много любим сериал, в които има доста голяма доза оригиналност както и малко клиширани моменти от живота на нашия герой, които ги има и в живота на всеки един друг познат ни герой, защото всички супер герои си приличат малко или много.

 

Зелената Стрела е всъщност един  мъж без каквито и да е свръхестествени способности освен може би чувството му за справедливост и волята за оцеляване. В сериала Оливър Куин – Зелената стрела – е бил богаташко момче, което бил разглезен от богатите си родители, които са го измъквали отвсякъде благодарение на връзките си.

 

 

Имал е пари, жени и купоните му са били повече от незабравими. Всичко се променя обаче при един инцидент с яхтата на която са били той, баща му и сестрана на гаджето му. Единствено той оцелява като е бил 5 години на изоставен остров някъде в китайско море съвсем сам. Или поне така се предполага, също както само се предполага, че потъването на яхтата е само един инцидент.

 

 

 

 

С развитието на сериала се разкриват много неизвестни константи и също така Оливър се променя. От мъж със зелена качулка наименуван като „Отмъстителя”, от полицията и хора в града, защото убива богатите, които крадат от бедните, той се превръща и в защитник, които започва да се справя с почти всеки един появил се проблем на града.

 

Разбира се това пречи на личният му живот и вписването му обратно в света и сбилжаването му със семейството му. Тайната трудно остава скрита и това е един от наай-големите проблеми на всеки един герой. Непрекъснатото криене и промъкване, прикриването на уменията го отдалечават от всички с които иска отново да се сближи и да бъде.

 

Препоръчвам ви да го гледате. Може да не се хареса на всеки, но със сигурност ще има хора, които ще се очаровани от противоречащият герои на Стефан Амел, който играе Оливър. Досега са излезнали 3 сезона от сериала, а на 7 октомври чакаме премиерата и на първи епизод от 4 сезон.

 

WishBOX - Мечти в действие!