Вход5-те юлски статии, които ще съжаляваш, ако пропуснешПубликувано на: 31.07.2015

Автор: Съни Димитрова


Дойде краят на месеца и вместо да си правя планове как ще отида на море и ще чилвам на плажа се замислих за вас, читателите. Реших да подбера 5-те ни най-четени статии,
които е напълно възможно да си пропуснал. Сега имаш възможност да прочетеш отново великите творения на нашия блогърски екип. Приятно четене!

 

1. Какво тийнейджърите трябва да знаят за секса?

 

Статията, която имаше страшно голям успех, а и има за какво. В наше време темата "секс" е изключително табу, а не трябва а е така. Тук можеш да прочетеш как един учител по биология свободно говори с учниците си за секса, а те са напълно свободни да му задават всякакви въпроси.

 

 

2. Седем книги, които всеки българин трябва да прочете

 

Книгите са фитнеса на мозъка, така казват много хора. Ето седем книги, които би трябвало да си прочел, ако се смяташ за националист.

 

 


3. Кои са 10-те най-добри професии за следващите 10 години?

 

Вече година статията на Деси не слиза от нашите класации, но има и обяснение за това. Тук можеш да видиш 10-те най-добри професии за следващите вече 9 години. Нищо чудно, че не можем да се оттървем от тази статия в Топ 5.

 

 

4. Любимата ни онлайн платформа за безплатни аудио книги


Да слушаш книги може би е хубаво, не съм пробвала, но виждайки интереса на доста хора, явно е яко. Отново ти се отдава възможността да видиш каква е тази онлайн платформа за аудио книги, тук можеш да провериш.

 

 

5. 20 неща, които трябва да разбереш преди да навършиш двайсет години


И разбира се най-хубавото за накрая. Някои сега започват пубертета, други пък са по средата, а трети са на път да навършат 20, така че ако си от последните цъкай тук. Това, което ще видиш е неща, които трябва да направиш преди да си навършил заветната година 20, така че ако ти остава още малко - нападай.

 

 

WishBOX - Мечти в действие!