ВходКакво говорят за теб цветовете на дрехите, които носишПубликувано на: 06.07.2015

Автор: Стоян Иванов

Снимка: Jeffrey Pot

 

Както всяко друго нещо, цветовете също носят емоция в себе си. Само при вида на един човек и това в какъв цвят той предпочита да се облича, сме способни да съставим своя извод за това в какво настроение е той днес, а в някои случаи - какъв е той по принцип. Тук ще разбереш с какво се асоциират различните цветове дрехи.

 

1. Бяло

Бялото е цвят, който едновременно изразява спокойствие и същевременно лек студ и тревожност. Тълкува се по доста начини.

 

2. Сиво

Човек, който носи сиви дрехи, не взема решенията бързо, а дълго време размишлява върху това кое ще бъде правилно и кое какви последствия ще има. Обикновено, когато човек носи сиви одежди, той е тих, ненатрапчив и смирен.

 

3. Черно

Черното винаги е навявало мисли за негативизъм и черногледство, също и на траур. Някои от хората, които обличат само черни дрехи имат тревоги или неразбирателства. Черното, също така, може да бъде и изразно средство на отчаяние. Хората, които се обличат в този тъмен цвят, обикновено са мрачни и отрицателно настроени през целия ден.

 

4. Кафяво

Нуждата за обличане на кафяво, обикновено е символ на вътрешна умора, заради спокойствие, чакано от дълго време. Хората, носещи кафяво редовно, най-често са домошари и ценят семейството си, винаги го поставят на преден план. Също така, са любители на животните.

 

5. Червено

Червеното е бурен и ярък цвят, изразяващ колоритността на дадена личност. Носенето на червено показва също желание за контрол над всичко (именно заради това дрехите на царете са били червени), общителност, авантюризъм. Хората, дразнещи се от този цвят в даден момент, вероятно имат проблеми с някого или душевно неразбирателство.

 

6. Оранжево

Обличането в оранжево е признак за силно развито шесто чувство и доверие на инстинкт. Човек, облечен в този цвят, също така, обича да мечтае.

 

7. Жълто

Има личности, които характеризират това като "цветът на лудите", но обличането в този цвят далеч не те прави такъв. По принцип, човек, облечен в жълто се характеризира като интелигентен, спокоен и енергичен.

 

8. Зелено

Зеленото е цветът, изразяващ живот, водопад от енергия и още положителни качества. Ако това е твоят любим цвят, ти си колеблив човек и не ти е лесно да се изправиш пред трудностите в живота. Ако в момента си облечен в зелено, вероятно се страхуваш да допуснеш нова личност до себе си.

 

9. Синьо

Човек, облечен в синьо е харизматичен, старае се да остави добро впечатление у всеки. Слънчев човек по природа.

 

10. Розово

Това е цветът на мира. Хора, обличащи редовно розово, са лъчезарни и позитивно настроени към живота, лесно се привързват. 

 

WishBOX - Мечти в действие!