ВходЛюбимите сериали на блогърите: "Тийн Вълк"Публикувано на: 28.06.2015

Автор: Цвети Петкова


Днес отново е мой ред да ти пиша за друг мой любим сериал. Той коренно се различава от предишния, но аз съм доста разностранна личност и сигурно за това е така, но и този сериал също като предишния ще ти хареса много.

 

 

В Тийн Вълк си имаме от всичко по-малко, любов, както и в любимия сериал на Съни, може малко по-малко, но я има, има комедия, екшън, фентъзи и ужаси. Тийн Вълк разказва историята на ученика Скот Маккол, който е ухапан от върколак и сега трябва да се справя с новите си сили и отговорности докато е притиснат от всички страни. Трябва да се справя в училище, в отбора по лакрос, в същото време не знае кой го е ухапал и защо, а един опасен върколак го иска в своята глутница и дори се появява ново момиче в града, от което е запленен.

 

 С напредването на сериала се появават все нови и нови герой, а други си отиват. Едни проблеми се решават, а други се появяат, докато мистериите и ужасите никога не свършват за малкото градче Бейкън Хийлс, където живеят нашите герои. В сериала не се щадят героите, непрекъснато са в опасност и в края на всеки сезон ти се струва, че са загубили повече от колкото са спечелили накрая.

 

5

 

 Сериала е адаптация на филма от 1985 година със същото име. Създател и Джеф Дейвис. Премиерата на филма е на 5 юни 2011 г., а до сега са излезнали 4 сезона. Сега на29 юни е примиерата на пети сезон на сериала.

 

 Харесах сериала най-вече заради динамиката в него. Непрекъснато нещо се случва и няма епизод, в който просто нещата да вървят, но да не отиват на никъде. Препоръчвам ти да го гледаш това лято, защото ще те зареди с много емоции и енергия.

 

Ето и видео на новия сезон.

 

 

WishBOX - Мечти в действие!