ВходКакъв е ключът към успеха? - да попитаме един учител от “Заедно в час”Публикувано на: 25.06.2015

Автор: Стоян Иванов

 

Наскоро имаше интервю за ключът към успеха, проведено с учител от „Заедно в час”. Интервюто можеш да откриеш тук. Реших да попитам и другия член от “Заедно в час” в нашето училище - Петя Желева, за ключът към успеха:

 

Има ли формула за успеха и ако да, каква е тя?

Може и да има конкретна формула, но аз не я знам. Най-важното е да не се отказваш, да не спираш да търсиш и да си всеотдаен в това, което правиш.

 

Кой човек е успелият човек?

Успял човек е този, който се чувства удовлетворен от това, с което се занимава и който успява да съчетае кариерата си с личния си живот.

 

Вие чувствате ли се успял човек и ако да, как го постигнахте?

Все още смятам, че имам накъде да се развивам, а и според мен човек не може постоянно да се чувства успял. Винаги има спадове и възходи и затова не трябва да спираме да се развиваме и да се стремим към още. Като цяло работата като учител ми предлага много динамика всеки ден и често има ситуации, в които се чувствам успешна.

 

Не трябва да спираме да се развиваме и да се стремим към още!това еи едно от главните правила на програмата “Заедно в час”,коятоза щастиеприсъства и в нашето училище!

 

Дайте съвет на младите, как да успеят в живота.

Да не се отказват, да работят упорито, постоянно да търсят възможности за развитие и да не забравят, че всичко зависи само от тях. 

 

От всичко това,можем да извлечем една хубава и полезна формула, която силно вярвам, че ще ви е полезна в живота! Ето я и нея: Упорита работа + Вяра в себе си + Забавни мигове + Извличане на поука = Успех!

 


WishBOX - Мечти в действие!