Вход"Любимите сериали на блогърите": Самотно дърво на хълма (+ видео)Публикувано на: 21.06.2015

Автор: Съни Димитрова

 

Да, в заглавието пише "Любимите сериали на блогърите" и да, аз съм главен редактор, но това по никакъв начин не може да ме спре да ви споделя за моя любим сериал, който буквално обожавам. Още от сега ти казвам, ако не си отчаян романтик, не обичаш лигавите истории, а си падаш по нещо с повече фантастика, тук ще откриеш това, което търсиш. Просто не си попаднал на точната статия.

 

Името на сериала всъщност е One Tree Hill, а на български е преведен като "Самотно дърво на хълма" и идея си нямам защо точно така. Сега аз, отчаяният романтик, ще ти разкажа колкото е възможно по-кратко за сюжета на сериала. 

 

Главните герои са Брук Дейвис – нахаканата гимназистка, която прави всичко възможно, за да привлече момчетата до себе си и разбира се успява.

Пейтън Сойър – отчаяна артистка, която рисува и иска да нарисува картина, която да значи нещо за някой, иска изкуството и да има значение за някой. Също така е страшен любител на музиката, при това на хубавата музика.

Хейли Джеймс – или момичето – учител, тя е умна, красива и забавна. Също така най-добра приятелка на Лукас, на това му казвам силно приятелство!

Лукас Скот – отчаяното момче отхвърлено от баща си. Следващият герой, който ще представя всъщност му е брат, а баща им, просто е избрал другият син.

Нейтън Скот – баскетболната звезда на Три Хил, брат на Лукас Скот, гадже на Пейтън Сойър и бъдещ съпруг на Хейли Джеймс. Достатъчно ти разкрих, сега следва да ти хареса и да си го свалиш.

 

Основното, което обхваща сериала е баскетболът и всичките дразги между тези 5 личности, които изброих по-горе. Наистина искам да ти разкажа още многоооо, но просто направя ли го ще ми трябват още 5 статии, в които да вкарам материала за всичките 9 сезона. Тъй като не мога да го направя ето бонус – любимият ми фен клип, който е малко дългичък, но пък си заслужава гледането.

 

 

 

Нещо, което туко що реших да добавя – ако си фен на сериала или си го загледал и ти е харесал, пиши ми във фейсбук, ще бъде интересно и забавно. Ако не ти допада продължавай да следиш нашата рубрика и нещо интересно за теб, може да изкочи. 

 

WishBOX - Мечти в дейстивие!