Вход5+1 причини да не изпускаш "Аз, ученикът" тази съботаПубликувано на: 15.06.2015

Краят на учебната година е тук и всички знаем какво означава това – време е за третото поредно издание на най-свежото събитие за ученици – Аз, ученикът, което ще се проведе на 20.06.2015 в Синдикален дом (бул. Мария Луиза 106) между 12:30 и 16:30 часа.

 

Тази година организаторите от WishBox и Уча.се, с подкрепата на страхотния ни генерален спонсор Виваком, отново сме приготвили куп приятни изненади, които ще привлекат вниманието на стотици ученици от София и страната. Ако все още се чудиш дали да се регистрираш (ето тук: http://wishbox.org/AzUchenik/), даваме ти 5+1 причини да спреш да се колебаеш. :)

 

1. Лектори

В двата блока ще чуеш вдъхновяващите истории на ученици и млади хора, които са постигнали много готини неща през годината. Например, Милка Стойчева, на 18г. от Благоевград, която успява да намери финансиране за участието си в World Scholar’s Cup в САЩ, Ива Ненова, на 13г. от Костинброд , която организира мащабен благотворителен концерт, или Марио Мишев, който основава сайта Българска История докато е още в училище, а сега е един от най-популярните на тази тематика.

                                                                                                                               

2. Пърформанси

За доброто настроение по време на събитието ще се погрижат популярната влогърка Baby Mirelka, която обича и да пее, а не само да влогва, Рали и Бубето пък ще докарат на сцената малко хип-хоп директно от Лос Анджелис (и двете преминават обучение в някои от най-големите студия там, а в момента преподават в студио Dance Station), както и още готини изпълнения, които за сега са тайна. 

 

3. Работилници

В почивката между двата блока със сигурност няма да скучаеш. Част от активностите, в които ще можеш да се включиш: да изпробваш подвижната стена за катерене на Funtopia, да участваш в работилницата по танци на Бубето и Рали; да научиш основни фрази на езика на глухонемите, заедно с представители на "Заслушай се", да се снимаш в нашия фото-кът, да разпъваш палатка и да научиш повече за това как се оцелява в дивата природа с представителите на Националната скаутска организация; да се включиш в работилница по социално предриемачаство и да разбереш какво означава това; и още!

 

4. Образование

На събитието ще имаш страхотната възможност да се срещнеш с едни от най-добрите организации в сферата на образованието и кариерното развитие. Съветваме те да поговориш за академичното си и професионално бъдеще с представителите на Американски Университет в България, Edlanta, Orange, Интеграл, Заедно в час. 

 

5. Вкусно хапване

Каквото и да си говорим, всички знаем, че гладна мечка хоро не играе. Огромни благодарности на партньорите ни от Аладин, които ще осигурят безплатна храна за всички посетители на събитието, на Пирин Спринг, благодарение на които няма да останем жадни и на Roo'bar, които осигуриха здравословни снаксове.*Бонус
За да получиш торбичка с подаръци, не забравяй да се регистрираш онлайн на сайта на събитието до 19.06.2015!

 

Ще те чакаме :)