ВходНовото поколение - оплетено в мрежите на видео игрите (+ видео)Публикувано на: 10.06.2015

Автор: Съни Димитрова


Поколението на 20 век, от което съм и аз, не сме чак толкова запознати с така наречените видео игри, по простата причина, че игра за нас означаваше да се крием по ъглите, да се гоним по улиците и да играем на садже. 

За поколението на 21 век, което виси пред компютрите по цял ден и не става от тях, играта садже е хвърляне на топка, като ти се задават различни въпроси като: "Как искаш да се казваш?", "На колко искаш да се ожениш?", "В каква къща искаш да живееш?" и съответно след като ти се хвърли топката, и ти се даде даден пример за име, ти имаш две опции - или да пернеш топката и да откажеш, или съответно да искаш това име или къща и т.н. до безкрай.

 

Истината е, че по този начин ние си градяхме бъдещето, аз все още си мечтая да се казвам Съни, не Силвия, все още мечтая да имам 2 деца, все още мечтая да имам огромна сватба и да се омъжа на 27. Всичко това, което правих, градих и мечтах като дете, то все още е тук. 

Скъпи читателю, ако си роден през 21 век не мисли, че искам да те засегна, истината е, че моето детство беше много по-хибаво от това на много други деца сега. Ако и ти си от тези, които висят пред компютрите цял ден, препрочети предишните три параграфа и се замисли, не искаш ли и ти един ден да си спомняш как играеше отвън на топка с приятели?

 

А това, което искам да ти покажа като видео материал е просто допълнение. С него искам само да ти покажа, че не родителите ти могат да те спасят и да те дарят с детство като моето, ти трябва да изкорениш някои навици и да подържиш топката само за секунди. Повярвай ми, по-добре ще се почувстваш ритайки ТИ топката, а не натискайки клавишите на клавиатурата играейки FIFA. 

 

 

WishBOX - Мечти в действие!