ВходСнимки доказващи, че доброто продължава да съществуваПубликувано на: 02.06.2015

Изготвил: Лиза Викторова

 

В този свят, изпълнен с жестокост, е много важно да оставаме хора и да запазим доброто в себе си. В повечето случаи да направиш добро дело не коства нищо, но много от нас до такава степен са заети със собствените си проблеми, че не забелязват нуждата да помагаме на хората около нас. А в крайна сметка, и най-малкия жест или признак на доброта би донесъл повече щастие от цялото богатство на света. Ще ти покажа няколко снимки, които всеки път ме изпълват с позитивни емоции и ми доказват, че добри хора все още съществуват. Така че, защо и ти не бъдеш един от тях?

 

 

17-годишната Меган Вогъл е била на последно място в състезанието, когато успява да настигне напълно изтощената Арден. Вместо да я надмине, тя и помага да стигне до финала и дори я оставя да премине финалната линия преди нея.

 

 

Минаващ забелязал, че котенцето спи под дъжда и му дал собствения си чадър.

 

 

Японският боксьор Генки Судо излиза на ринга не със знаме на страната си, а с плакат, на който пише, че всички ние сме единни.

 

 

Това момченце се казва Глен Бурати. Той е на 6 и аутист. Наскоро е имал рожден ден, но нито един от поканените гости не се появил. В местна група във Facebook майка му пише „Сърцето ме боли за малкия ми син. Поканихме целия му клас, но никой не ни обърна внимание“. След това 15 човека отиват да поздравят малкия Глен. Към тях решават да се присъединят полицаите и пожарникарите. Те се отнасяли с него като с истинска суперзвезда.

 

 

По време на концерт в Москва, млад мъж в количка бива повдигнат от тълпата, за да може да вижда по-добре.

 

 

14-годишно момче решава да напише в снега писмо до майка си, за да й помогне да се справи с химиотерапията, на която е подложена.

 


 

За да помогне на хората ,които не притежават работа, собственикът на ателието за химическо чистене, предлага да почисти дрехите им безплатно. По този начин, всеки , търсещ работа, би могъл да изглежда прилично по време на интервюто си. В крайна сметка, компанията помага на 2,000 безработни, а собственикът на ателието пресмята, че това му е струвало $32,000.

 

WishBOX - Мечти в действие!