Вход



Винаги има надежда (Видео)



Публикувано на: 25.01.2014

Автор: Василена Василева

 

        Тя е от онези неща, които всеки човек трябва да притежава. На всяка цена! Ще попиташ колко струва, нали? Истината е, че цената определяш ти самия. Можеш да я имаш по всяко време. Срокът на годност е... безкраен. Знам кой е най-важният отговор, който искаш да получиш – откъде можеш да я вземеш? Ще те изненадам. Тя е в теб! Да, наистина е така! Името й е Надежда. Познаваш я, нали?

 

     Сигурна съм, че много пъти си искал разни неща, не само материални, а изобщо. Искал си да успееш да влезнеш в най-добрия университет, например. Работиш усилено, упражняваш се, отиваш на решаващия изпит. И след това чакаш. Едни ти казват ‘Ти си добър, най-добрият, ще успееш!’, а други ‘Човече, това е най-добрият университет, няма начин да успееш...’ А ти, какво мислиш по въпроса? Знам, че въпреки това, което ти казват вярваш, че ще успееш... имаш надежда. Влизаш в желания университет и бум – успяваш! Понякога мисълта за нещо, което наистина искаш помага. Понякога съдбата те възнаграждава.

 

      ‘Винаги има надежда’...заглавието на тази късометражна анимация много бързо привлече вниманието ми. Замислих се, колко хора вярват, че винаги има надежда? Дори и аз самата понякога я губя. Важното е надеждата да бъде открита отново. Онази светлина в тунела, която ти показвам, че не си толкова изгубен, колкото си мислиш, че си.

 

    Изгледай това видео и си помисли дали достатъчно вярваш, в това което искаш:

 

 

WishBOX - Мечти в действие!