Вход100 дни без страх (+видео)Публикувано на: 22.05.2015

Автор: Съни Димитрова


Лично аз, като отделна личност, бих искала да изживея живота си пълноценно. Искам да изпълня всичките си мечти - без изключение, също така ми се иска да преодолея страховете си. За да направя това, аз последвах съвета на Цвети и си направих bucket list, където изброих всички 100 неща, които искам да направя преди да умра. От най-големите ми страхове, до най-малките непредсказуеми прищявки. Ако искаш да разбереш какво е да запишеш мечтите си и какво всъщност представлява този списък, можеш да видиш тук.

 

Така търсейки си из сайтовете, чудейки се с какво ли да те изненадам днес, се спрях на това - 100 дневното предизвикателство без страх. Това е нещо като списъка с мечти, единствената разлика е, че нямаш 100 неща, които да направиш преди да умреш, а имаш 100 дни да направиш нещата от които се страхуваш най - много.

 

Цялата тази идея за създаването на това "предизвикатлство" идва от брилятния ум на Мишел, която е арт директор, от Венецуела. Тя е била обикновена жена, живеела по правилата, правейки плановете си и изпълнявайки ги, стигайки и следвайки мечтите си. Но това се променя! Променя се след като Мишел се мести в Ню Йорк, за да изкара магистърската си степен в училището за визуални изкуства. Откакто, незнайно как, неизвестното е започнало да контролира живота и, тя започва да прави това - изживява страховете се и живее пълноценно!

 

Ако искаш малко разнообразие в живота си, ти също можеш да започнеш нещо такова, дори спокойно можеш да се свържеш с Мишел на 100dayswithoutfear@gmail.com. А ако искаш да разбереш повече за нея, страховете и, и кои неини страхове вече е преодоляла, можеш да посетиш сайта на 100 Days Without Fear тук.

 

Сега те оставям в ръцете на няколко видеа, които ще ти покажат как Мишел преодолява своите кошмарни страхове.

 

Това е първият път, в който Мишел си пробива ушите

 

 

 Първият път, в който Мишел вдига котка

 

 

Иии говорене пред публика, нещо от което смятам, че всички поне малко се притесняваме

 

 

Ако наистина те заинтригува това, което прави Мишел, може да откриеш Facebook и Instagram на 100 Days Without Fear.