ВходКакво би станало ако имаше алергия към технологиите? (Видео)Публикувано на: 13.05.2015

Автор: Цвети Петкова

 

Можеш ли да си представиш живота си, ако развиеш алергия към смартфона си? 

 

Мисля, че си на ясно, че в днешно време да имаш смартфон, таблет, айпод и такива неща е напълно нормално. Също така си на ясно, че всъщност много хора се чувстват някак празни без тях. Сякаш, ако им ги вземеш, те остават без нищо - няма как да играят игри, да слушат музика или да бъдат непрекъснато в социалните мрежи, където да следят какво става, или по-скоро непрекъснато да обновяват статуса си. За тези хора това е направо ненормално.

 

Да, приятно е понякога да можеш да споделяш щастливите моменти от живота си с другите хора, но за жалост това споделяне ни е обсебило. Все по-продължително се взираме в своите телефони вместо да преживяваме щастливите моменти. Технологиите до такава степен са завзели нашия живот, че не осъзнаваме колко много изпускаме. Авторите на това забавно клипче, което можеш да гледаш по-долу, са си представили какво би се случило ако развием алергия към технологиите.

 

Можеш ли да се представиш какъв би бил животът ти, ако беше алергичен към съвременните технологии? Не говоря само за смартфони и таблети, ами и компютри, телевизори, плейстейшън, GPS и т.н. Смяташ ли, че това би ти помогнало да опознаеш по-добре светa около себе си, или би те отчаяло тотално? Надявам се заедно с тази статия и клипче, да успееш да си отговориш на тези въпроси. Да помислиш дали от време на време не е добре да оставиш телефона да си почине, а ти да се огледаш и да потърсиш възможност за едно ново и интересно преживяване.

 

WishBOX - Мечти в действие!