ВходАз съм моите недостатъци. Недостатъците ми не са аз.Публикувано на: 24.01.2014

Автор: Пирина Касапинова

 

 

Преди дванадесет години, Стийв Розенфилд има хубава работа в голяма фирма, работи от 9 до 5 и получава добра заплата. Това, обаче, не успява да го направи щастлив. Затворен в себе си, измъчван от своите несигурности и как изглежда в очите на другите, той не успява да създаде близки приятелства, докато най-накрая не осъзнава, че единственият начин да бъде щастлив, е да бъде отворен, честен и съпричастен с другите хора.  

 

Стийв взима решение да напусне работата си и в продължение на 4 години пътува по света. Преживяването го променя и когато се завръща в Калифорния, той започва да гледа на хората с други очи: "Опитвах се да не съдя хората за грешките им, да не виждам "недостатъците" им, защото вече знаех, че всички ние се борим с живота, всички имаме "недостатъци" и притеснения. Започнах да гледам на всички хора като равни, защото в крайна сметка всички вървим един до друг по този път наречен живот."

 

Проектът "Това, което съм" цели да направи хората по-силни, като ги накара да погледнат в очите грешките и недостатъците, които белязват живота им. В проекта участват ученици, студенти, преуспели хора. Всички събират куража да извадят несигурностите си наяве, разкривайки страна от себе си, която никой не е виждал.

 

Вдъхнови се от смелостта на тези хора, които показват на целия свят, че слабостите им са част от техния живот, част от ежедневната борба, която водят, но не и единственото нещо, което ги определя като хора. 

 

 

"Аз не съм моите бедра."

 

 

 

"Аз не съм моят егоизъм."

 

 

 

"Аз не съм моят аборт."

 

 

 

"Аз не съм моят пол."

 

 

 

"Аз не съм моята мозъчна травма."

 

 

 

"Аз не съм моята сексуалност."

 

 

 

"Аз не съм моята драма."

 

 

 

"Аз не съм моят пол."

 

 

 

"Аз не съм моята нерешителност."

 

.

 

 

"Аз не съм моята странност."

 

 

 

"Аз не съм моята мълчаливост."

 

 

 

Бъди вдъхновяван от собствените си мисли. 

Бъди сигурен в собствените си думи. 

Бъди силен в способностите си. 

Бъди уязвим в действията си. 

Бъди по-силен благодарение на собствената си история. 

Бъди уверен в собствената си кожа. 

 

(от страницата на проекта: http://www.whatibeproject.com/)

 

 

WishBOX - Мечти в действие!

 

Източник: buzzfeed