ВходПреоткрий себе си като напишеш своите мечтиПубликувано на: 28.04.2015

Автор: Цвети Петкова

 

Предполагам всеки от вас е чувал за различните версии на списъкът за неща, които искаме да направим преди да навършим 30 или преди да умрем, преди да завършим гимназия или колеж. Хората съставят такива списъци с цел да предизвикат себе си и да се мотивират да изпълнят мечтите си, колкото и странни или глупави да изглеждат те за някои от нас. Но с различните хора идват и различните мечти и постижения. Понякога тези списъци са дори по-съкровенни и от един дневник. Те съдържат истинската същност на хората и това, което наистина искат да бъдат.

 

Един списък не е нужно да изглежда точно като „списък”

 

1

 

Разбира се, има и хора, които смятат, че такива списъци са ненужни и загуба на време, че няма смисъл от тях, защото в крайна сметка нищо от тях няма да бъде изпълнено. А аз смятам че това са едно от най-интересните неща до които може да се докосне или да създаде един човек. Няма значение дали са изпълнени с повърхностни и материални неща, или с преживявания, от които дъхът ти спира, защото красотата на хората се крие в различията помежду им. И тези списъци изразяват точно това.

 

 Той може да изглежда така както ти поискаш

 

1

 

Надявам се, че ти няма да сметнеш този тип списъци за ненужни, защото те не са такива. Не казвам, че всеки трябва да има такъв списък или че те са част от формула за щастие, но те са ценни, защото чрез тях се изразяваш най-добре. Те могат да ти помогнат дори само с факта, че си ги написал дори без да ги изпълниш, защото когато ги напишеш ще осъзнаеш какъв всъщност искаш да бъде твоят живот.

 

Най-важното е да бъде написан

 

1

 

Пожелавам ти и ти някога да създадеш един такъв списък, който да ти помогне да осъзнаеш кой си ти и какво всъщност искаш и можеш да направиш с живота си стига да поискаш. Пожелавам ти да изпълниш своя списък, ако не изцяло, то поне едно нещо от него, за да осъзнаеш силата, която притежаваш и с която можеш да изградиш живота си, така както искаш.

 

WishBOX - Мечти в действие!