ВходАз и моят пътПубликувано на: 03.04.2015

Ти си ученик между 8 и 12 клас и вече се замисляш какво ще правиш, когато завършиш училище?! Какви са възможностите? Кои са подходящите за теб образование и професия? Какво искаш за себе си? Как да го постигнеш?

 

Ако си задаваш тези въпроси, курс по професионално ориентиране “Аз и моят път”, организиран от WishBox, ще ти помогне да намериш отговорите!

 

В рамките на два месеца ще опознаеш своите силни страни, таланти, умения и интереси. Ще разбереш какво искаш за себе си и връзката „Кой съм аз?“ и „Каква да бъде моята професия?“ Ще научиш кои са актуалните професии и професиите на бъдещето. Ще се срещнеш с вдъхновяващи ментори - професионалисти от различни области. Ще посетиш работни места и университети. Ще се научиш да представяш себе си чрез CV, мотивационно писмо, интервю, презентация.  

 

 

В края на курса:

 

  • ще знаеш какво искаш и как да го постигнеш;

  • ще развиеш важни умения: работа в екип, ефективно общуване, организираност и отговорност, творческо мислене, взeмане на решения;

  • ще си подготвен да направиш избор за образование и професионален път, който ти предстои след училище;

 

Ще се провокираме, ще експериментираме, ще действаме, ще се изучаваме и ще се забавляваме. Ще бъде различно, мотивиращо, полезно и провокативно.

 

Благодарение на Yatoto, до 10-ти април имаш възможност да спечелиш стипендия, която напълно или частично ще покрие таксата ти за курса.

 

Какво се случи на миналогодишния курс, можеш да прочетеш ТУК.

 

Запиши се на: course@wishbox.org

 

За повече информация за курса и конкурса за стипендии, посети страницата ни:http://wishbox.org/course

 

WishBOX - Мечти в действие!