ВходАрт семестър в Корпоративен университет КаролПубликувано на: 28.03.2015

Подбрал: Силвия Димитрова

 

Това е най-новият проект на Корпоративен университет Карол, който е създаден за хора на изкуството. Проектът е за хора, които не чакат всичко да им се случи на готово, а правят всичко възможно за постигането на целта.

 

Спокойно могат да кандидатстват арт хора със свободни професии, също така и студенти, занимаващи се с изкуство, така че ако си един от изброените, не знам какво чакаш.

Ще научиш как работят финансовите пазари, защо е важно и как да управляваме парите си, изкуство ли е инвесирането и още много други неща.
Всичко това ще бъдеш свободен да научиш от топ мениджърите на компаниите в групата на Карол и гост лектори.

 

Ще има лекционна част и брейнсторминг артшопи. Първите две седмици от 11 до 22 май са изцяло обучителни. Курсът е от 14:30 до 16:30 часа. Последната седмица - от 25 до 29 май е за творческа, самостоятелна работа за създаване на авторски произведения.

 

Ако искаш да кандидатстваш, трябва да изпратиш свое арт CV, мотивационно писмо относно това, защо искаш да се включиш в проекта, какво очакваш от него, какво е твоето изкуство и какво би създал по време на Арт семестъра, и три снимки от твои творби, с които можеш да спечелиш хората, които ще прегледат кандидатурата ти. Крайният срок е 30 април 2015 г. Кандидатурата си можеш да изпратиш на education@karoll.bg

 

Ако искаш да научиш нещо повече, можеш да посетиш този сайт.

 

WishBOX - Мечти в действие!