ВходПодкрепи проект в Ятото и той ще бъде реализиранПубликувано на: 16.03.2015

Подкрепи проект в Ятото и той ще бъде реализиран!

 

От вече седмица по-добрата социална мрежа – Ятото има нови правила. Научи повече за тях тук ... И подкрепи проекта на WishBOX!

 

От малко повече от седмица по-добрата социална мрежа – Ятото има нови правила. Вече победител се тегли всяка седмица, а не както беше преди – всеки месец. Събирайки билетчета можеш да спечелиш 1000 лева за себе си. Но това не е всичко!

 

Ако имаш идея за социален проект, който би могъл да реализираш, можеш да го обявиш в Ятото и да събираш подражатели, а ако накрая на седмицата проектът ти е в топ 2 на най-подкрепяните лични проекти, ще получиш 1000 лева, с които да го реализираш.

 

Освен потребителите, каузите също могат да създават проекти. Ние от Фондация „Мечти в Действие” – WishBOX вече създадохме своя и много ще се радваме ако ни подкрепиш. Благодарение на теб 15 ученици ще получат стипендии за курс по професионално ориентиране „аз и моят път“! Тук можеш да прочетеш за миналогодишния ни курс и да се убедиш, че си заслужава. А ето и как да помогнеш...

 

1. Ако нямаш регистрация в Ятото, можеш да се регистрираш през този линк - http://yatoto.com/support/wishbox 

2. След като потвърдиш регистрацията си, можеш да си напишеш името както и да си избереш профилна снимка. Ако искаш, разбира се! Това няма нищо общо с твоята подкрепа за нас.

3. Важната стъпка е да видиш нашия проект – аз и моя път и да цъкнеш „подкрепи”!

4. Готово! Вече когато събираш билетчета, те се добавят и при нас и имаме по-голям шанс за победа в седмичния конкурс.

 

 

А как се събират билетчета? Можеш да ги събираш като пускаш по една публикация на ден и като гледаш всички възобновяеми реклами. (Можеш да ги гледаш веднъж дневно, но пък всеки ден!)

 

Да действаме заедно и благодаря за подкрепата!

 

WishBOX - Мечти в действие!