ВходУча.се с 10 милиона изгледани урокаПубликувано на: 17.03.2015

Подбрал:Силвия Димитрова

 

Образователният сайт №1 в България – Уча.се, има над 10 милиона изгледани урока! Голям прогрес за тях, в рамките на три години, благодарение на екипа на сайта представяйки уроците за училище на разбираем и интересен език.

 

„Статистиката ни дава увереност, че вървим по правия път – методът Уча.се е полезен! Предстоят още страхотни разширения на сайта, с които ще стигаме все по-близо до нуждите и желанията на съвременните ученици и учители. Целта е всеки учащ се да получи индивидуално внимание в развитието си. Надяваме се така да допринесем и за по-доброто качество на образованието в България!“, споделя Дарин Маджаров, създател на Уча.се.

 

До този момент платформата има повече от 3 700 видео урока по всички предмети, за всеки един клас. А от миналата година, любимият сайт на всички ученици дава възможността за тестване на наученото чрез упражнения. Чувствай се свободен да посетиш сайта, можеш да го направиш от тук. Там ще научиш по-лесно уроците си, ако не успяваш да разбереш всичко в училище.

 

Уча.се продължава да се развива и след своя трети рожден ден може да се похвали не само с десетки награди, сред които трета поредна за най-добър образователен сайт у нас, но и с активното си партньорство с български училища в повече от 60 страни по света.

 

Тези факти, а и също отзивите на учениците, които са постигнали прогрес в учението си чрез Уча.се, вдъхновяват екипа да работи още по-упорито за една по-мотивираща учебна среда. Така че продължавайте да посещавате сайта, продължавайте да се усъвършенствате чрез помощта на Уча.се вдъхновявайки целия екип!

 

WishBOX - Мечти в действие!