ВходМеждународен детски фестивал "Млади таланти"Публикувано на: 18.03.2015

 Автор: Силвия Димитрова

 

За пореден път, Министерството на образованието и науката и Нацоионалният дворец на децата, дават възможност на талантливите деца да се изявят.

 

За 7 пореден път ще се проведе Международният детски фестивал "Млади таланти", който ще бъде от 14.04 до 18.04.2015 г. и ти имаш страхотната възможност да участваш в него!

 

Единственото нещо, което е необходимо е да не си по-голям от 19 години и да участваш в музикални, театрални, танцови, изобразителни и приложни клубове, школи и формации от училища, читалища, извънучилищни педагогически учреждения и други.

 

Разделите във фестивала са пет: танцово изкуство, тетрално изкуство, музикално изкуство, изобразитлно,приложно и фото изкуства, литературно творчество. Също така има и подраздели към всеки един раздел.

 

Възрастовите групи са три - I възрастова група, II възрастова група и смесени групи, като повече за самия фестивал и разделите можеш да откриеш тук.

 

Целта на събитието е да осъществи културен обмен, приобщаване към културните ценности на танцовото, театралното, музикалното, приложното, фото и видео изкуството и живописта, литературното творчество. Както и издирване и популяризиране на млади таланти и предоставяне на възможности за творческа изява.

 

Заявките за участие можете да изпращате на адрес:

1309 София, бул. Александър Стамболийски 191, Национален дворец на децата

тел.: 02/ 920 23 17; факс: 02/ 920 23 27; e-mail: npc.bg@abv.bg

 

WishBOX - Мечти в действие!