ВходICH WILL Deutsch lernen - състезание по немски езикПубликувано на: 10.03.2015

Подбрал: Силвия Димитрова

 

На 14 март, в Американският Колеж, София, ще се проведе съзтезанието по немски език - ICH WILL Deutsch lernen.

 

Съзтезанието ще се проведе като търсене на съкровище, което се случва за пръв път при организация на съзтезание, яко нали? Така ще имаш възможността да изявиш и развиеш знанията си по немски език. Хем ще е забавно, хем ще е образователно. Чрез съзтезанието ще видиш, че освен "досадният немски", който постоянно ти е в главата, той може да бъде средство за общуване, което е способно да разкрие нови възможности за контакти, сътрудничество и развитие.
Стремежът на съзтезанието е да се създаде по-модерен облик на образованието в България чрез игри.

 

Събитието е съвместен проект нмежду ученици от извънкласната дейност Teach for Bulgaria, Американски колеж София и учителите по немски език към фондация Заедно в час. Така че единственото, което мога да ти кажа е приготви се за невиждано забавление и то не къде да е, а в училище!

 

 

 

В съзтезанието ще участват ученици от София, Панагюрище и Пирдоп като участниците ще бъдат разпределени в смесени отбори от различни училища с цел развитие на уменията за работа в екип. Така че освен забавление може да завържеш и някое приятелство.

 

Събитието се осъществява със съдейстието на “Минерални води ”Банкя”, "Монделийз България", „Боулдърленд” и „Родителско-учителската асоциация и Консултативния съвет към Фонда на завършилите ученици”

 

За контакти, допълнителна информация и отразяване може да се свържете с:

Елица Генева

Учител по програма Заедно в час e.geneva@zaednovchas.bg

0888 184 153 и 0893 322 349

 

Александра Драганова

Ученичка от 12 клас и президент на Teach for Bulgaria ACS

a.draganova15@acs.bg

08888722

 

WishBOX - Мечти в действие!