ВходТоп 10 най - очаквани филми през 2015 годинаПубликувано на: 14.03.2015

Автор: Силвия Димитрова

 

1. Междузвездни войни 7: Силата се пробужда

 

На първо място се нарежда не кой да е, а Междузведни войни 7. Изглежда Джей Джей Ейбрамс ни е приготвил нова порция галактически приключения.

 

2. Отмъстителите 2: Епохата на Ултрон

 

През 2012 година Марвел ни зарадва с първата част на Отмъстителите, сега, 3 години по-късно, късметът се обади и няма повече чакане. Освен до обявяването на премиерата.

 

3. Игрите на глада: Сойка присмехулка - част 2

 

Честно да си призная още първата част не съм изгледала. Цялата тази история започва да става блудкава. Все едно и също се повтаря. Но все пак, ако не си гледал нито една част от "Игрите на глада", спокойно можеш да изгледаш първите две. Заслужават си.

 

4. Бързи и яростни 7

 

Мечтата на всяко момче - бърза кола и хубаво момиче. Тази година мечтата на момчетата се сбъдва, но във филм. Както и да е едно е сигурно, ти ще си един от многото с пуканки в киното и със сигурност ще тъжиш за Пол Уокър.

 

5. Миньоните

 

Когато за пръв път гледа "Аз, проклетникът" имаше едни герои, който веднага ти допаднаха, нали? Да, миньоните са класика! Така че, спокойно, лятото пак ще се появят на кино екрана.

 

6. Мисията невъзможна 5

 

И Том Круз отново е тук! Той отново ще се въплати в образа на Итън Хънт, а режисурата е на Кристофър Маккори. Гледал ли си Edge ot Tomorrow, ако не си, свали го! Нещо прекрасно създадено от Том Круз и Кристофър Маккори.

 

7. Мордекай

 

Джони Деп отново идва да ни повесели, но този път в образа на Чарли Мордекай. Липсват ти плитчиците на брадата на капитан Джак Спароу? Не се притеснявай, Чарли Мордекай има страхотни, изваяни мустаци.

 

8. Утреландия

 

Пътешествие на малки герои. Какво по-хубаво от това? Особено, ако още пазиш детското в себе си. Освен това главните герои са предоставени на Джордж Клуни и Брит Робътсън, така че, ще е забавно.

 

9. Фантастичната четворка

 

Само заради теб, драги читателю, се разтърсих да поразузная този филм. Изглежда преди 10 години не е имал голям успехзатова всичко е започнато наново. Ами, щом е започнато наново, значи и повече усилия ще бъдат положени изглежда обещаващо, нали?

 

10. Перфектният ритъм 2

 

Ако "Перфектният ритъм" не ти говори абсолютно нищо, ще ти кажа само едно. Момичето с песента с чашата и другите момчета и момичета, които си създават сами мелодиите. Да, пеят без инструментал. Сети се, нали? Всички чакаме с нетърпение филма, сигурна съм в това. Все пак филмът е на Елизабет Банкс.

 

WishBOX - Мечти в действие!