ВходБезплатен справочник за бакалавърски програми в България и в чужбинаПубликувано на: 23.02.2015

Автор:Росица Митрева

 

Ако се чудиш къде да кандидатстваш и какво да учиш, това е точно за теб. Прочети, разгледай и научи повече за специалностите, таксите и процеса на кандидатстване в различните държави.

 

Екипът на списание „Образование и специализация в чужбина” изготвя за четвърта поредна година този толкова полезен справочник. В него накратко са представени фактите, които трябва да знаеш за най-популярните образователни дестинации - Великобритания, САЩ, Канада, Германия, Франция, Дания, Швеция, Италия, Испания, Холандия, Австрия, Белгия, Финландия, Холандия, Шотландия, Швейцария, Гърция, Чехия, както и България.

 

В тази полезна книжка можеш да откриеш цялата необходима информация за сроковете за кандидатстване в различните държави, таксите за образование и разход за живот, уловките при кандидатстването в съответната държава. Представени са и основните езикови сертификати, които се изискват, както и местата, където могат да бъдат получени в България. Освен всичко това има включена и класация с водещите български и чуждестранни университети в 14 различни направления.

 

Можеш да намериш справочник в по-големите книжарници, в някои училища, в библиотеки и на различни форуми и събития, свързани с образованието, а освен това можеш да го разгледаш и прочетеш онлайн тук. Напълно безплатно е!

 

Успех и се надяваме информацията да ти е полезна!

 

WishBOX - Мечти в действие!