Вход10 наши януарски статии, които в никакъв случай не трябва да пропускашПубликувано на: 11.02.2015

И ето ги едни от най-четените статии от миналия месец. Приятно четене!

 

1. Едно момче с много интереси... Мартин Петров

 

 

 

Той прави сайтове, пише, твори, спортува, ходил е дори на актьорско майсторство, играе важна роля в промените, които се случват в училището му, член е на Софийския ученически съвет, обича да помага на хората и куп други неща... Мартин Петров е 9-ти клас в 133-то училище в София и е само на 15. Малко е трудно за вярване, но е истина.

 

 

2. 10-те най-търсени професии за 2015 година

 

 

Ето я и класацията за 10-те най-търсени професии за 2015 година. Провери и виж на кое място е твоята мечтана работа или просто прочети, за да се информираш и насочиш към нещо.

 

 

3. Реализирай идеята си с 1000 лв. от Ятото

 

 

Знаеш ли, че всеки месец можеш да спечелиш 1000 лв., за да реализираш своя идея, a всичко което е нужно да направиш е да убедиш достатъчно хора да я подкрепят? Не, не се шегуваме.

 

 

4. Научи чужд език напълно безплатно

 

 

Най- доброто място в интернет където можеш да научиш чужд език съвсем безплатно. Сега и с подобрения в сайта!

 

 

5. Оставяме нещата, които са ни разстроили в миналото и продължаваме напред .. Разказите на Криси

 

 

„Обичам да пиша, защото това ме отпуска. Сякаш отивам в съвсем различен свят и аз решавам всичко което се случва в него. Писането ми доставя наслада и се чувствам щастлива,” – казва Криси. Ти също можеш да ни изпратиш свои творби, а те пък могат да се появят в блога ни! Пиши ни на blog@wishbox.org .

 

 

6. Млади български таланти: Лора Чавдарова, Харвард и физиката

 

 

Започни седмицата с усмивка! Запознай се талантливите деца на България и по-точно с това, как са успели да развият таланта си и да покорят света.

 

 

7. Четки, бои и страст с.. Кристина Кордова

 

 

“Изобразителното изкуство вече е неделима част от моят живот и не мога да си представя своето бъдеще без него. Бих желала да продължа да се развивам в тази област, но също така да я съчетая и с останалите  хобита които вече съм открила и продължавам да откривам. Смятам да се занимавам с реклама, тъй като съчетава креативност и усещане за естетичното, които съм придобила от изобразителното изкуство, както и работата с хора, до която съм се докоснала благодарение на доброволчеството," казва Кристина.

 

 

8. Учител довършва рисунките на учениците си

 

 

Приисква ли ти се понякога учителите да бяха един вид по-забавни? Ето един човек, който успява да направи тестовете „забавни” или по-скоро прави връщането на тестовете по-забавно.

 

 

9. Млади български таланти: Анна Чиприянова и тласкането на гюле

 

 

Запознай се с Анна Чиприянова, която е поставила рекорд за тласкане на гюле, а е само на 19!

 

 

10. Учител мечта... Сава Димитров

 

 

Запознай се със Сава Димитров – учител по английски език в СОУ „Д-р Петър Берон“, град Костинброд – учител по инициативата „Заедно в час“. Господин Димитров живее в София и всеки ден пътува до Костинброд, а на въпроса „Това не е ли тудно?“ отговаря с „Никак даже.“

 

 

Ако познаваш или имаш невероятни учители, талантливи ученици или студенти, които заслужават да бъдат похвалени пред всички, пиши ни на blog@wishbox.org и ни разкажи за тях!

 

 

WishBOX – Мечти в действие!