ВходРеализирай идеята си с 1000 лв. от ЯтотоПубликувано на: 19.01.2015

Знаеш ли, че всеки месец можеш да спечелиш 1000 лв., за да реализираш своя идея, a всичко което е нужно да направиш, е да убедиш достатъчно хора да я подкрепят? Не, не се шегуваме.

 

Yatoto.com - българската социална мрежа, която подкрепя добрите идеи, предизвиква гимназисти, студенти и всички (и)дейни хора да създадат проект и да спечелят 1000 лева!

 

Ето как работи програмата.

 

Регистрираш се в yatoto.com и стартираш нов свой проект - описваш накратко идеята си, качваш визия и я споделяш със своите приятели и съученици. Накрая на всеки месец, петте проекта, чиито поддръжници имат най-много билети, печелят по 1000 лв., за да бъдат реализирани. Твоята задача е, от една страна, да привличаш поддръжници за идеята си, а от друга, да се увериш, че тези поддръжници са активни в Ятото през месеца и събират билети от реклами и постове.

 

В програмата може да участва безплатно всеки навършил 14 години, сам или с приятели. Самите “проекти" могат да обхващат всякакви теми, като дизайн, технологии, фотография, видео, игри, сцена, танци, музика, рисуване, храна, здраве, образование, природа или друго, което обединява хората в България в името на добра цел.

 

Най-готиното е, че дори да не спечелиш веднага, ще откриеш нови приятели, които могат да харесат идеята ти и да ти помогнат да я реализираш с или без помощта на Ятото.

 

Няма какво да му мислиш - отивай към Ятото и започни проект, а ако се регистрираш през този линк, ще подкрепиш и WishBOX! :)

 

WishBOX - Мечти в действие!