Вход3 видеа, които ще върнат вярата ти в добротоПубликувано на: 30.12.2014

Автор: Десислава Докина

 

Има моменти, когато мислиш, че всичко е свършило и животът е гаден и несправедлив..
Точно тогава започва началото..

 

Новогодишните обещания обикновено се свеждат до няколко основни неща – да спра да пуша, да отслабна, да чета повече, да спортувам повече, да ме приемат в желания университет/си намеря хубава работа... В навечерието на новата година аз искам да те заредя положително, за да прекрачим прага на 2015 година обнадеждени и мотивирани да творим още по-големи добрини.  

 

Споделям с теб няколко видеа посветени на добротворенето, защото доброто трябва да се споделя! Трябва да бъде пример за другите и да ги заразява с доброта, така какато усмихнатият човек предразполага и ни кара да отвърнем със същото.

 

Прави добро - то заразява и другите

 

Да помогнем на непознат, да отстъпим мястото си на възрастен човек в градския транспорт, да подарим цвете на непознат - толкова лесни за изпълнение неща, а значат толкова много. Доброто е хубавата част от нашия живот, онова приятно усещане, което носи радост на нас и на другите. То е като парчето торта или сладоледа, който се топи в устата ни и доставя наслада :) 

 

Не е нужно проявата на добрина да е непременно голяма и биеща на очи. Малките, незабележими неща понякога са най-необяснимото чудо...Да, дребните неща - в тях е магията!

 

 

Малките жестове на доброта

 

Човещината, скрита в сърцето, спи дълбоко, докато не я пробуди някой с добро..

 

Трогателно! Добротата на човек не може да се мери с нищо друго

 

Припомни си тези видеа следващият път, когато видиш някой в беда. Разкажи ми твоя трогателна история или любимо видео, защото доброто трябва да се споделя, за да провокира още повече добрина.

 

 

WishBOX - Мечти в действие!