ВходТоп 5 най-четени статии за 2014 годинаПубликувано на: 01.01.2015

Автор: Силвия Димитрова
Снимка: Валентина Владимирова

Както всички други хора и ние си правим равносметка. Не само за личните ни цели, в личният ни живот,а също така и за статиите, в които полагаме толкова много труд, за да ви бъде на вас интересно.

Ето 5-те най-четени статии  през тази календарна година. Приятно четене!

 

1. Кои са 10-те най – добри професии за следващите 10 години?

Тук можеш да прочетеш кои са 10 – те най-добри професии за следващите 10 години и да видиш мечтаната от теб професия, кое място заема. А, ако нямаш представа с какво искаш да се занимаваш, можеш да си избереш нещо от класацията.

 

2. Българското семейство, което обиколи света с...лодка

Тази статия е за едно семейство, което е зарязало всичко и живее своя живот, обикаляйки света, с лодка. Можеш дапрочетеш гледната точка на малката Мая и как и се струва да пътува по света.

 

3. Как да научиш чужд език безплатно и по забавен начин

Искаш да научиш някой чужд език, но уви не знаеш как. Тук можеш да прочетеш за един сайт, който ще ти помогне с изучаването на нов чужд език.

 

4. 10 забавни сериала, които трябва да гледаш

Отново идва времето в което ти е останала малко свобода, а ти си свършил с идеите кой сериал да гледаш. Тук можеш да видиш 10-те най-забавни сериала, и ако не си гледал някой от тях, ами какво чакаш?

 

5. Запознайте се с Лемили, анти-барби куклата

Кажи здравей на реалистичната кукла барби. Да, правилно чу. Тук ще откриеш информация за Лемили, така наречената анти-барби кукла, защото не знам дали има момиче което не иска да прилича на Барби. Оказва се обаче, че ако си Барби, няма да си жив.

 

WishBOX – Мечти в действие!