ВходЗа всеки път, когато се чудиш какво да подаришПубликувано на: 29.12.2014

Автор: Василена Василева

 

 

Ако малко си закъснял си с купуването на подарък, то аз имам едно страхотно предложение за теб как да се справиш с този проблем.

 

Търсиш перфектната идея за подарък? Вдъхнови се от подаръците, които другите получават и обичат. Giftera е първата по рода си платформа за идеи за подаръци, като в основата й стоят Любомир Недялков и Мартин Минчев, които са и част от ядрото на StudyMentorsGiftera не е само за Коледните празници, тя е за всеки ден, за всеки повод или за без повод.

 

На тази платформа можеш бързо и лесно да видиш кои са най-харесваните подаръци и дори да разбереш откъде да ги купиш. Там можеш да споделиш любимите и най- интересните неща, които са ти подарявали. Да разбереш какво са получавали другите, да вземеш някоя идея или просто до полюбопитстваш. Знаем, че Коледа мина, но предстои и Нова година. Защо да не изненадаш блидките си с подарък по случай настъпването на новата година? А защо да не ги изненадаш и така - без повод? Важно е често да си показваме, че държим един на друг. 

 

Помогни на другите да изберат перфектния подарък и помогни на себе си като "заемеш" нечия идея. Не се бави, а бързо посети Giftera!

 

Весели празници!

 

 WishBOX - Мечти в действие!

 

Ако ти стана интересно, можеш да научиш повече и за невероятната платформа Study Mentors - тук.