ВходБезплатна помощ в търсенето на университет извън БългарияПубликувано на: 20.12.2014

Снимка: Валентина Владимирова

Автор: Силвия Димитрова

 

 

Искаш да учиш извън България, но не знаеш как, кога, къде и какво да направиш, за да се осъществи мечтата ти. Имаш толкова много въпроси, а няма кой да ти отговори. С този проект имаш възможността да намериш отговорите на своите въпроси.

 

Това което ще ти представя днес е проект на сдружение „Тук – Там”. Проектът е създаден и развиван от организация на българи, които са учили в чужбина, имат опит и вярват в България. Да, това значи, че ако ти си бил в чужбина, завършил си висшето си образование там и си способен да дадеш насоки на ученици и кандидат – студенти в избора им на висше образование, можеш да се включиш като попълниш тази анкета.

 

Проектът има за цел да даде по-добро образование на нас, българите, като едновременно с това се опитва да мотивира младите хора да се завърнат в България, след завършването им, за да стане страната ни едно по-добро място за живеене, учене и работене.

 

Ако не си решил в коя страна искаш да учиш, можеш да прочетеш за различните страни и университети в блога на сайта.

 

Сега ти се отваря възможност да учиш на място, където ще имаш качествено образование, не изпускай шанса си. Не забрявай, че ако не ти харесва страната в която по – рано си решил да учиш, винаги можеш да се върнеш в България, за да се реализираш и да развиваш страната ни!

 

WishBOX - Мечти в действие!