ВходЧестит ден на доброволеца - включи се в някоя инициатива още днесПубликувано на: 05.12.2014

Снимка:БМЧК

Автор: Тони Кунчев

 

Днес е 5-ти декември – световният ден на доброволеца. Ние от екипа на WishBOX искаме да поздравим всички вас, които сте така добри да отделите от личното си време за някоя кауза. Използвам възможността и да честитя и на целия екип на WishBOX, който също се състои изцяло от доброволци! Всички можем да помогнем на някого и да допринесем за една по-добра България и един по-добър свят.

 

Екипът на TimeHeroes също е безспорно една от най-вдъхновяващите групи хора, на които сме попадали. Те са истински герои и искат и ти да осъзнаеш, че си такъв. TimeHeroes е платформа, която цели да оползотвори човешкото желание за добро. Там ще получиш възможност да използваш времето и уменията си, за да допринесеш истински за нещо или някого.

 

„А щом искаш да помогнеш, значи си герой. Не от тези, които летят и убиват лошите, а от тези, които правят света по-добър стъпка по стъпка.“

 

Подканваме те да посетиш сайта им, да се включиш в някоя от невероятните им инициативи и да се бориш за доброто. Препоръчваме ти да прегледаш многобройните мисии, свързани с Коледа. Шансовете да направиш своя принос са пред теб, направи нечия коледа по-радостна и по-топла!

 

Оставям те с пет от любимите ми инициативи на TimeHeroes и един прекрасен цитат на Махатма Ганди.

 

1.Помагай с готвенето и/или работи с деца в кухня за бедни

 

2. Настани чуждестранен доброволец-студент

 

3. Участвай в създаването на космическа програма

 

4. Включи своя пример за ползване на възобновяеми енергийни източници в RePowerMap

 

5. Включи се в регистъра за потенциални донори на стволови клетки

 

6. „Бъди промяната, която искаш да видиш в света!“

 

WishBOX – Мечти в действие!