ВходОще конкурси специално за теб!Публикувано на: 04.12.2014

Подбрал:Росица Митрева

 

Фотоконкурс "Панооорама II" - Национален фотографски конкурс за панорамни снимки

 

Организатор: Pixel PLUS и „Photoplace“ - Варна

Краен срок: 20 декември 2014 г.

 

Темата е панорамни снимки – пейзажи, архитектура, подводни и т.н. Покажи колко широко виждате света около себе си и можеш да спечелиш уникални награди!

 

За повече информация виж - тук.

 

 

Световната банка набира стажанти

 

Краен срок: от 1 декември до 31 януари всяка година за лятната стажантска програма (юни-септември)

 

Трябва да притежаваш бакалавърска степен и да си записан редовно обучение магистратура или докторантура. Областите, в които се търсят стажантите, са икономика, финанси, развитие на човешките ресурси, социални науки, земеделие, околна среда, развитие на частния сектор и други. Трябва да знаеш перфектен английски език.

 

За повече информация виж - тук.

 

 

Студентски стипендии

Организатор: МОН

Краен срок: 13 януари 2015 г.

 

Стипендии за успех могат да получават само студенти, които са положили успешно всички изпити по учебен план до момента на кандидатстване за стипендия и чийто среден успех от предходните два семестъра (за първокурсниците – от първия семестър) е не по-нисък от добър 4.00.

 

За повече информация виж - тук. 

Национален конкурс за детска рисунка „Св.Трифон Зарезан”

Организатори: МОН, Национален дворец на децата - гр. София, РИО Бургас, Община гр. Сунгурларе, Общински детски комплекс - Сунгурларе, Национално издателство „Аз-буки”

Краен срок: 15 януари 2015 г.

 

Конкурсът е посветен на традиционния празник на лозаря и винаря Трифон Зарезан и на Деня на гр. Сунгурларе – 14 февруари. Можеш да участваш ако си на възраст от 7 до 18 години като участниците ще бъдат разделени на три възрастови групи. Можеш да изпратиш най-много три творби като възможните жанрове са: живопис, графика (рисунка, карикатура), скулптура, приложно-декоративни творби и проекти.

 

За повече информация виж - тук.

 

 

Конкурс за фотографии "Изфукай се с гората си"

Организатор: FOREST EUROPE

Краен срок: 8 февруари 2015 г.

 

Темата е “Да покажем как ни защитават горите и как ние ги защитаваме!”. Конкурсът е разделен на две категории: за снимки, направени с мобилен телефон и за снимки, направени с цифров фотоапарат. Единственото условие е да участваш със снимка на гора, която се намира в Европа.


За повече информация виж - тук.

 

WishBOX - Мечти в действие!